Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

O puștoaică de 12 ani, supraviețuitoarea unui atentat terorist, a fost invitată la nunta Prințului Harry

0
O puștoaică de 12 ani, supraviețuitoarea unui atentat terorist, a fost invitată la nunta Prințului Harry
Printre cei 600 de invitați oficiali la nunta regală dintre Prințul Harry și Megan Markle, ce va avea loc pe 19 mai, nu se regăsesc nici premierul britanic Theresa May, nici preşedintele american Donald Trump. În schimb, o puștoaică de 12 ani a primit deja invitația oficială. Cine este ea?

Potrivit Reuters, Amelia Thompson, unul dintre copiii supravieţuitori ai atentatului din timpul concertului Arianei Grande de anul trecut în Manchester, se află printre invitaţii la nunta prinţului Harry cu logodnica sa, Meghan Markle, din data de 19 mai.

Fetiţa în vârstă de 12 ani a crezut că este vorba despre o glumă atunci când mama sa i-a spus că a fost invitată la Castelul Windsor. ''Mă întrebam <Face cineva glume pe seama mea?>. Dar apoi am aflat mai multe detalii şi mi-am zis <Se întâmplă cu adevărat>'', a mărturisit miercuri Amelia. ''Nu ştiam ce să spun. Am rămas fără cuvinte''.
Cu câteva săptămâni în urmă, prinţul Harry, al cincilea în linia de succesiune la tronul britanic, şi actriţa Meghan Markle au anunţat că vor invita 1.200 de persoane ''membri ai publicului larg" la ceremonia căsătoriei lor din 19 mai, în parcul Castelului Windsor, reşedinţa reginei Elisabeta a II-a, situată în vestul Londrei. Printre aceştia se vor afla tineri care au dovedit abilităţi de lideri sau au iniţiat acţiuni în beneficiul comunităţilor din care fac parte, au precizat reprezentanţii prinţului Harry.

Mama Ameliei, Lisa Newton, spune că a propus-o pentru a se afla pe lista de invitaţi la nunta regală pe fiica ei, care se afla la concertul Arianei Grande de la Manchester Arena, în mai anul trecut, când un terorist sinucigaş a comis un atentat cu bombă. Din nefericire, atacul s-a soldat cu 22 de decese, printre care şapte copii, şi cu 500 de răniţi.

''A trecut prin multe, iar ultimii ani au fost destul de dificili, iar după atacul de la Manchester a fost foarte greu. Am propus-o pe Amelia... apoi am primit un email joi seară destul de târziu şi... nu mi-a venit să cred. Apoi i-am dat telefonul Ameliei, nu ştiuse nimic până atunci, aşa că atunci când a primit telefonul credea că cineva râde de ea, că este o glumă'', a povestit mama Ameliei. De altfel, și ea a primit o invitație la nunta regală, însă a cedat-o unei femei a cărei nepoată a fost ucisă în atac.

''Amelia a vrut să facă acest lucru. Este lucrul corect şi va face o altă familie fericită'', a spus Newton.

Foto: Facebook


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus