Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Despre


De câte ori nu aţi simţit că prichindeii voştri sunt o sursă inepuizabilă de energie? De câte ori n-aţi avut răspuns la întrebarea lor, perfect justificabilă, “Pe mine cu ce mă distrezi?!” sau aţi simţit că nu mai ştiţi ce joc să inventaţi?

Copiii au nevoie în permanenţă de activităţi, de jocuri, de locuri în care să-şi consume energia, de filme şi producţii TV care să le stimuleze imaginaţia, dar care să-i şi ajute să înţeleagă lumea din jur…

KIDmagia.ro vă oferă un ghid practic online de distracţie pentru copii şi părinţi! Locuri de joacă, Filme, Vedete, Ingrijire, Alimentație și  rețete, Activități și jocuri Muzee, Teatre, Magazine pentru copii, Sfatul medicului sunt doar o parte dintre categoriile site-ului KIDmagia.ro, unde găsiţi informații despre orice metodă de a vă distra juniorii.

KIDmagia.ro îşi doreşte să fie cel mai bun prieten al părinţilor şi al copiilor, în acelaşi timp. Şi încurajează petrecerea timpului liber împreună, pentru că cei mici au nevoie în permanenţă de cei mari. Viteza în care trăim, programul de lucru prelungit al părinţilor diminuează considerabil timpul petrecut alături de prichindei. Tocmai de aceea, trebuie să profităm la maximum de orice oră trăită alături de copiii noştri!

Newsletterul KIDmagia.ro asigură o informare promptă săptămânală tuturor abonaţilor săi cu privire la tot ce este nou în domeniul timp liber pentru copii şi părinţi.

Echipa KIDmagia.ro vă aşteaptă zilnic pe site-ul nostru pentru a vă face agenda timpului vostru liber! Şi este deschisă la orice sugestie pe care o aşteptăm la contact@kidmagia.ro.

Să-nceapă distracția!

Inapoi sus