Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

„Mickey Mouse: Casa Distracției”, un nou serial La Disney Junior

0
„Mickey Mouse: Casa Distracției”, un nou serial La Disney Junior
Disney Junior anunță premiera unui nou serial animat, Mickey Mouse: Casa Distracției, din 15 noiembrie. În fiecare zi de luni până vineri, de la 17:30, sunt difuzate noi episoade din jucaușa serie animată ce îi are în centrul său pe Mickey Mouse, cel mai îndrăgit personaj al preșcolarilor, alături de prietenii săi - Minnie, Goofy, Donald, Daisy și Pluto. De data aceasta, li se alătură Chicot, o casă magică și zglobie, ce îi poartă pe cei șase în tot soiul de aventuri, către lumi imaginare.

Noul personaj, Chicot, se poate transforma în orice – o navă-rachetă, un vapor cu aburi sau o atracție din parcul de distracții – și îi ghidează pe Mickey și prietenii săi prin tot felul de aventuri amuzante. Scările magice din interiorul casei poartă echipajul către porți magice ce se deschid spre lumi de fantezie. Odată transportați pe aceste noi meleaguri, Mickey și prietenii săi sunt transformați în personaje specifice fiecărei lumi unde ajung, permițându-le astfel să facă față oricărei provocări. Fie că se transformă în cavaleri medievali, regi și regine, cowboys și cowgirls sau chiar sirene, Mickey și prietenii săi sunt dornici să ia parte în aceste noi aventuri împreună.

Producția este menită să îi ajute pe copii să își dezvolte creativitatea, încurajează împlinirea dorințelor și include lecții sociale și emoționale despre prietenie și ingeniozitate relevante pentru micuții telespectatori. 

Curiozitatea, umorul și bucuria descoperirii sunt teme esențiale ale seriei, în timp ce Mickey și prietenii săi explorează diverse locuri și întâlnesc noi prieteni în aventurile lor.


Ca în toate serialele Disney Junior, muzica are un rol important. Fiecare episod prezintă două povești a câte 11 minute, separate printr-o melodie care te face pur și simplu să vrei să dansezi.

Phil Weinstein este producător executiv și director supervizor, Thomas Hart este co-producător executiv și editor supervizor de povești, iar Mark Drop este story editor, toate de la „Mickey și piloții de curse” nominalizat la Emmy®. Câștigătorul premiului Emmy, Alan Bodner („Aventura încâlcită a lui Rapunzel”) este director artistic, iar Steve Walby („Mickey Mouse: Aventuri Încurcate”) este producător. Beau Black ("Garda Felină ") este compozitorul și co-autorul melodiilor originale, împreună cu Loren Hoskins ("Jake și pirații din Tara de Nicăieri "). Serialul este o producție a Disney Television Animation.


Galerie Foto

  • „Mickey Mouse: Casa Distracției”, un nou serial La Disney Junior
  • „Mickey Mouse: Casa Distracției”, un nou serial La Disney Junior

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus