Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Disney lansează clipul animat de Crăciun

0
Disney lansează clipul animat de Crăciun
Disney a lansat astăzi un nou spot publicitar pentru a marca începutul sezonului sărbătorilor de iarnă. “Tată nou” este o poveste animată despre bucuria de a fi împreună și despre magia poveștilor. Acest spot de trei minute din campania „Momente Împreună„ va fi disponibil pe TV și canale digitale, precum și pe canalele proprii Disney în 45 de țări din Europa, America de Nord, America de Sud și Asia, inclusiv România. Coloana sonoră din "Tată nou" se numește "Dacă ușa deschizi", iar versiunea în limba română este interpretată de artistul Tobi Ibitoye.

În continuarea materialului publicitar din campania Disney dedicată Crăciunului de anul trecut care celebra tradițiile festive transmise din generație în generație și care a înregistrat peste 106 milioane de vizualizări, videoclipul din acest an o prezintă pe Nicole, nepoțica din filmul ‘Lola’, care este acum adult, și pe cei doi copii ai săi Max și Ella, adaptându-se la mutarea noului tată Mike în casa familiei. 

În centrul narațiunii se află o carte de povești foarte specială – un obiect valoros pe care băiețel Max a primit-o de la tatăl său natural. Cartea celebrează puterea poveștilor care pot aduce mai multă conectare și magie în familie. Astfel, timpul petrecut împreună citind și aducând la viață povești Disney și Pixar stimulează imaginația și entuziasmul întregii familii. Privitorii vor vedea cum familia parcurge această călătorie emoționantă, încununată de bucuria de a îmbina tradițiile festive existente cu unele noi, în așteptarea Crăciunului.



“Mesajul piesei este unul emoționant și atât de valoros pentru mine atât ca artist, cât și ca tată și mă bucur că am oportunitatea de a-l aduce mai aproape tuturor familiilor din România, în preajma Crăciunului. Trăiesc pe deplin magia poveștilor Disney alături de fetița mea, iar povestea de seara citită împreună este unul dintre momentele mele preferate din zi. Îmi doresc ca tot mai multe familii să împărtășească astfel de exepriente de conectare”, a afirmat cântărețul Tobi Ibitoye.

Muzica a fost special compusă de grupul Parkwild din Los Angeles. În versiunea originală, melodia „Love Runs Deeper” este interpretată de Gregory Porter, dublu câștigător al Premiilor Grammy. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus