Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Jucării interzise la Palat! Cu ce nu au voie să se joace Prinţul George şi Prinţesa Charlotte

0
Jucării interzise la Palat! Cu ce nu au voie să se joace Prinţul George şi Prinţesa Charlotte
Am crede că celor cu sânge albastru nu li se refuză nimic. Că toți prinții și prințesele din lume au orice jucărie poftesc. Însă lucrurile nu stau chiar așa… Cel puțin în cazul ducilor de Cambridge, William și Kate, care au reguli foarte bine stabilite în cei privește pe cei doi copii, Prințul George şi Prinţesa Charlotte. Aceștia nu au acces la anumite jucării. Care sunt acestea?

Într-un articol dedicat familiei regale din Marea Britanie, Us Weekly dezvăluie câteva detalii din viața de familie a Prințului William și a soției acestuia, Kate Middleton. Cei doi încearcă să-și crească prichindeii ca orice familie obișnuită. În timp ce Prințul George adoră să se plimbe cu bicicleta și să petreacă cât mai mult timp alături de tatăl său, surioara sa, Prințesa Charlotte, este o mare admiratoare a Prințeselor Disney. Probabil că nu realizează încă faptul că și ea este o prințesă! 

Potrivit Us Weekly, o sursă apropiată cuplului regal a dezvăluit că cei doi prichindei au și limite, când vine vorba de tehnologie. De exemplu, Goerge și Charlotte nu au voi cu iPad-urile. “Sunt foarte des văzute ca jucăriile lui mami şi tati, în niciun caz pentru copii”, a spus sursa.

“Fiind două persoane care nu au crescut cu tehnologia pentru a se distra, William şi Kate cred cu tărie în prezenţa jucăriilor, jocurile în aer  liber şi încurajează o imaginaţie activă”, a mai precizat sursa citată pentru Us Weekly.

Foto: Instagram


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus