Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Cu bebe la plimbare! Mic instructaj pentru tătici

0
Cu bebe la plimbare! Mic instructaj pentru tătici
Statistic, mămicile sunt cele care ies cel mai des cu prichindeii la plimbare, mai ales în primele luni de viață. Însă exită situații în care și tăticii primesc în grijă aceată sarcină. Numai că ei, mai ales dacă sunt la primul copil ori la prima sarcină de felul acesta, au tendința de a intra în panică. Descoperă în articol un mc ghid cu instrucțiuni pentru tăticii care ies cu bebelușii lor la plimbare...

Este rândul tău să-l scoți pe bebe la plimbare și este pentru prima dată când mergeți doar voi doi? Nu intra în panică. Este prima recomandare! Cu siguranță, mama copilului îți va face un instructaj amănunțit. Însă e bine să verifici și tu dacă ai la tine tot ce îți trebuie. În afară de copil și cărucior ai nevoie și de alte lucruri indispensabile pentru o plimbare cu cel mic în parc.

Iată ce ar fi bine să iei cu tine atunci când ieși cu bebe la plimbare:

Scutece 

Nicio ieșire fără scutece în bagaj! Nu e ncesar să ai cu tine întregul pachet, dar, pentru a evita eventualele surprize neplăcute și urât mirositoare, ar fi bine să iei cu tine cel puțin 3-4 bucăți. 

Şerveţele umede 

Absolut necesare și ele când ai un bebe. Pachetele de şerveţele umede vin în diferite mărimi şi nu ocupă prea mult spaţiu. În plus, te ajută să ieşi imediat din orice situaţie neplăcută.

Suzeta, plus rezerva!

Nu strică niciodată să ai o suzetă de rezervă. Bebeluşii tind să le arunce pe jos  sau pur şi simplu să le piardă.

Biberonul

La orice plimbare cu bebe nu trebuie să uiţi de biberon, indiferent dacă ai nevoie el pentru apă sau lapte.

Haine de schimb 

Mai ales în primele săptămâni de viață ale lui bebe, e posibil să te confrunţi cu fel şi fel de situaţii. Prin urmare, e indicat să ai mereu cu tine măcar ceva hăinuţe de schimb. În funcţie de anotimp, nu uita să pui și ceva mai gros, adaptat temperaturilor de afară. De asemenea nu uita să ai și păturici de bebeluși, în cazul încare ieșiți la plimbare în sezonul rece.

Caserola cu gustare

Dacă bebe a intrat deja în etapa diversificării, cu siguranță vei avea cu tine și o caserolă cu o gustare. Tocmai de aceea nu uita să iei cu tine și bavete de bebeluși impermeabile. Îți vor fi de mare ajutor mai ales dacă ai un prichindel energic sau mofturos!

Apa 

Păstrează cu tine mereu o sticlă cu apă, fie pentru hidratare, fie pentru curăţarea anumitor obiecte. Mai devreme sau mai târziu... vei avea nevoie!

Jucării 

Indispensabile și ele, mai ales dacă dacă doreşti să te bucuri şi tu de momentul tău de linişte.  Nu uita să iei jucăriile preferate ale lui bebe!

Bineînţeles, poţi completa listă şi cu alte obiecte ce le consideri a fi necesare într-o plimbare cu cel mic. Dar, cel mai important, nu uita să iei cu tine și o „porție” zdravănă de răbdare!

Foto: Freepik


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus