Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Disney Channel introduce pentru prima dată o poveste gay într-unul dintre serialele sale

0
Disney Channel introduce pentru prima dată o poveste gay într-unul dintre serialele sale
Premieră pentru Disney Channel! Postul va introduce, pentru prima dată, o poveste gay într-unul dintre serialele sale, potrivit The Hollywood Reporter. Premiera va avea loc în al doilea sezon al serialului „Andi Mack”, care va fi difuzat începând de vineri. Un adolescent - unul dintre personajele principale ale serialului - începe să realizeze că are sentimente faţă de un alt băiat, coleg de clasă.

Serialul  „Andi Mack”, creat de Torri Minsky, o are în centru pe Andi, o fată în vârstă de 13 ani, jucată de Peyton Elizabeth Lee, şi prezintă interacţiunile ei cu familia şi prietenii cei mai buni, Cyrus (Joshua Rush) şi Buffy (Sofia Wylie).

În episodul de vineri, ea va încerca să îşi lămurească sentimentele pe care le are pentru Jonah, unul dintre colegii ei. În acelaşi timp, Cyrus, care are tot 13 ani, realizează că are sentimente pentru Jonah şi se confesează lui Buffy. Scena şi reacţia lui Buffy au rolul de a servi ca exemplu pozitiv atât pentru copii, cât şi pentru părinţi. Acesta va fi punctul de pornire pentru Cyrus în descoperirea proprie şi autoacceptarea ca persoană gay.



„«Andi Mack» este o poveste despre preadolescenţi care se descoperă. Terri Minsky, distribuţia şi toţi cei implicaţi în show au mare grijă ca el să fie potrivit tuturor tipurilor de public şi să transmită un mesaj despre includere şi respect faţă de umanitate”, se arată într-un comunicat Disney Channel, citat de News.ro.

Disney Channel a mai prezentat personaje gay, dar ele au apărut într-un singur episod în seriale ca „Baftă, Charlie!” şi animaţia „Doctorița Plușica”.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus