Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Prichindeii tăi adoră caii? Participă la CONCURS și poți câștiga o invitație la Karpatia Horse Show – Ediția 2018!

4
Prichindeii tăi adoră caii? Participă la CONCURS și poți câștiga o invitație la Karpatia Horse Show – Ediția 2018!
Între 28 și 30 septembrie, în cadrul unic al Domeniului Cantacuzino, Florești, Prahova se va desfășura a cincea ediție a evenimentului Karpatia Horse Show, un moment așteptat mai ales de copiii care îndrăgesc caii. Și prichindei tăi adoră echitația? Participă la concursul nostru și poți câștiga o invitație valabilă pentru doi adulți și doi copii la Karpatia Horse Show 2018. Ce trebuie să faci? Află detaliile din articol!

Karpatia Horse Show împlinește 5 ani de când și-a deschis porțile spectatorilor, iar ediția 2018 se va desfășura între 28 și 30 septembrie, în cadrul unic al Domeniului Cantacuzino, Florești, Prahova și va accentua notele eleganței destinse dezvoltate în anii anteriori.

Karpatia Horse Show este o competiție cu o adevărată desfășurare de forțe, dar bucuria din ochii copiilor și fascinația adulților față de sportul ecvestru face că povestea să continue la o intensitate și mai mare în fiecare an!

Ca noutate, în acest an spectatorii vor putea urmări competiții și show-uri ecvestre, nu numai pe terenul principal de concurs, ci și pe o a două arenă, pregătită special de organizatori pentru un plus de spectacol.

În plus, ediţia din 2018 a Karpatia Horse Show va duce la un nou nivel  toate elementele de show şi de recreere, conturate în ediţiile precedente: de la prezentări de cai eleganţi şi ogari, momente surpriztă, maşini de epocă şi până la accesul într-o zonă comercială variată și oferte exclusiviste în zona VIP.

Și copiii tăi adoră caii? Vino cu ei la Karpatia Horse Show 2018! Participă la CONCURS și poți câștiga una dintre cele două invitații! O invitație este valabilă pentru doi adulți și doi copii.

UPDATE:

Câștigătoarele concursului nostru sunt Monica Teodorescu și Grigorie Cristiana. Câștigătoarele au obligaţia de a trimite datele de contact pe adresa contact@kidmagia.ro în ziua desemnării câștigătorilor. În caz contrar, se va face o nouă extragere!

Ce trebuie să faci? Într-un comentariu la această pagină, povestește-ne cum a decurs prima întâlnire a copiilor tăi cu un căluț sau ponei. 

Perioada de desfăşurare a concursului este 17 – 26 septembrie, urmând ca în data de 27 septembrie să extragem prin tragere la sorţi cu ajutorul random.org  cei doi câştigători. Numele acestora vor fi făcute public în acest articol.

Pentru a intra în posesia premiului, câştigatorii au obligaţia de a trimite datele de contact pe adresa contact@kidmagia.ro în ziua desemnării câștigătorilor. În caz contrar, se va face o nouă extragere!

Baftă!


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus