Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Joacă Bingo pentru o cauză bună!

0
Joacă Bingo pentru o cauză bună!
Mai ții minte poveștile înainte de culcare când erai copil? Sau prima dată când ai mers pe bicicletă? Poate primul pescuit? Cele mai fericite amintiri sunt, de cele mai multe ori, strâns legate de părinții și bunicii noștri. Azi, de Ziua Internațională a Vârstnicului, te încurajăm să îi suni pe cei dragi sau, dacă poți, să petreci timp cu ei.

Știai că, în România, 1 din 2 bătrâni se simt singuri? Pentru ei, Fundația Principesa Margareta a României, alături de Fundația Niciodată Singur, derulează campania Fericiți la adânci bătrâneți, împotriva excluziunii sociale a vârstnicilor.  

Ne alăturăm cauzei și, pe 4 octombrie seara, te invităm pe tine, alături de cineva în vârstă din viața ta, la o seară de Bingo, găzduită de nimeni alții decât Romică Țociu și Cornel Palade.


Seara de Bingo își propune să aducă împreună două generații – tineri și vârstnici – care să petreacă împreună o seară distractivă în oraș.

Ce ți-am mai pregătit:

  • atelier de împletit cu o parte din beneficiarii celor două fundații
  • vei avea ocazia să îi duci pe părinții sau bunicii tăi într-o plimbare de neuitat cu o mașină de epocă.
  • Participarea la seara de Bingo este gratuită, dar numărul de invitații este limitat.  


Cum să obții o invitație?

Miercuri, 3 octombrie, între 13:00 și 15:00, deschide aplicația Uber. Pune orice adresă în secțiunea Încotro/ Where to și comandă o mașină BingoforGood. Așteaptă până când comanda ta va fi acceptată de către unul din șoferii din zonă. Odată comanda acceptată, o mașină îți va aduce invitația cu toate detaliile evenimentului. Invitația a ajuns la tine? Poți veni însoțit de cineva în vârstă (o rudă sau un vecin), alături de care să petreci o seară distractivă împreună, joi seara de la ora 18:00.

Vrei să te implici mai mult împotriva excluziunii sociale a bătrânilor?

Trimite un SMS cu textul “SINGUR” la 8844 și donează 2 Euro pe lună pentru a sprijini bătrânii care nu mai au pe nimeni!


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus