Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Idei de cadouri de Crăciun, în funcție de zodii

0
Idei de cadouri de Crăciun, în funcție de zodii
Încă puțin și Crăciunul bate la ușă! Ai rămas în urmă cu cadourile pentru prichindei? Chiar dacă scrisorile către Moș Crăciun au fost trimise de ceva vreme, poate mai vrei ca juniorul tău să găsească și alte cadouri sub brad. Sau poate ai de făcut cadouri și altor copii din familie. Dacă nu știi exact ce să alegi, iată câteva idei în funcție de zodie! Și cadourile sunt scrise în stele!

Berbec

Prichindelul din zodia Berbec este foarte activ, pus pe şotii, dar şi interesat de ceea ce se întâmplă în jurul său. Adoră provocările, aşa că nimic nu i-ar face mai multă plăcere decât să plece într-o “aventură”. Pentru că iubeşte sportul şi activitatea în aer liber, Moșul cel Bun i-ar putea aduce o minge sau role, pentru zilele mai călduroase.


Taur

Nativul din Taur ține foarte mult la teritoriul său. Prin urmare, îşi doreşte ca toate lucrurile sale să fie personalizate. Aşa că ai grijă să nu dăruiţi vreun obiect identic cu cel oferit altor copii din jurul său. De asemenea, copilului Taur îi place să combine nuanţele, este foarte creativ şi sensibil, iar un cadou potrivit pentru el ar fi un accesoriu special pentru camera lui, un obiect care să-i ilustreze pasiunile.


 Gemeni

Extrem de curios, mereu dornic de a afla tot ce e nou, copilul din Gemeni este fascinat de toate lucrurile noi pe care le întâlnește. Pe cât este de curios, pe atât de repede se plictisește, așa că Moș Crăciun i-ar putea aduce prichindelului din Gemeni o enciclopedie pentru copii, care să cuprindă informații pe scurt din cele mai diverse domenii. 


Rac

Având o imaginaţie debordantă, cu înclinaţii spre activităţile artistice, copilul din Rac este, în acelaşi timp, şi un mare timid. Prin urmare, părinţii ar trebui să-i ofere o ieşire într-un parc de distracţie pentru copii sau să-l ducă la o expoziţie de artă, din creaţii ale celor mici. Micul Rac şi-ar putea exersa talentul artistic şi va avea o amintire frumoasă mai târziu.


Leu

De obicei, juniorii născuţi sub acest semn iubesc felinele, animalele de companie în general. Poate Moș Crăciun i-ar putea aduce un astfel de “cadou”. Un animal de companie l-ar putea tempera pe micul Leu, care îşi doreşte supremaţia în orice situaţie.


Fecioara

Indiferent de vârstă, ordine şi disciplină sun principiile după care se ghidează orice Fecioară. Prin urmare, cadoul potrivit de Crăciun pentru un copil născut sub acest semn ar fi o mobilă nouă pentru camera lui, bine structurată, cu spaţii dedicate fiecărui accesoriu. Copilul Fecioară este atras de obiectele moderne care îi fac viaţa mai uşoară, pe care le poate organiza după bunul plac. Aşa că… şi o tabletă ar fi binevenită!


 Balanța

Copilului din Balanţă îi plac lucrurile cu stil şi practice, în acelaşi timp. Un penar cu personaje Disney, o rochiţă de prinţesă, o lampă de veghe cu ozn-uri … sunt doar câteva idei pentru cadourile de Crăciun. Lista poate continua cu jucării sau obiecte utile pentru şcoală sau pentru camera lui care să fie moderne şi de bun gust.


 Scorpion

Copilul Scorpion este curios şi sensibil şi are numeroase pasiuni. Se simte atras de tot ce este nou şi original şi vrea să înţeleagă totul, să cunoască şi să aprofundeze. Aşa că Moș Crăciun îi poate oferi o vizită la un muzeu cu dinozauri, un joc de strategie cu soldăței, o carte de învăţare a unei limbi străine cu persoane din basme sau desene animate.


Săgetător

Mare amator de mişcare în aer liber, copilul din Săgetător ar fi tare bucuros să primească în dar o bicicletă, o minge, un costum de indieni cu accesorii sau o maşinuţă pentru copii, pe care să o conducă singur. În acelaşi timp, un teatru pentru copii, cu marionete, instalat în camera lui, îl va cuceri pe deplin.


Capricorn

Juniorul născut sub acest semn încearcă de mic să se descurce singur, indiferent că este vorba despre o situaţie dificilă sau o simplă joacă. Îi place să construiască diverse lucruri trainice, aşa că Moșul îi poate aduce cuburi şi alte jocuri cu piese de asamblat, din care-şi poate crea tot felul de obiecte. Și un puzzle este o idee bună! Sau îi poate dărui şi alte jucării precum trusele de doctori, maşinile de pompieri, macarale, instrumente muzicale etc.


Vărsător

Copilul Vărsător este, de cele mai multe ori, atras de tehnologie şi ştiinţă, prea puţin de poveşti şi poezii. Este extrem de curios, inventiv şi fascinat, bineînţeles, de calculatoare. Aşa că Moșul cu barbă albă îi poate aduce un laptop de jucărie, cu ajutorul căruia poate învăţa numere, cântecele sau o limbă străină. Lego Friends și Lego Ninjago sunt două idei la fel de potrivite pentru prichindelul născut în zodia Vărsător. 


Pești

Nativul din Peşti este renumit pentru latura sa… imaginativă şi visătoare, prin urmare este atras de tot ce presupune fantezia. Aşa că cele mai potrivite cadouri pentru pentru copilul Peşti pot fi un unicorn de jucărie, un minicastel de carton, special pentru lumea sa de basm sau un costum de vrăjitor. Chiar şi un joc pentru consola, inspirat din lumea fantasticului, pate fi un dar pe gustul lui.


Foto: Freepik

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus