Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

CONCURS KINOdiseea: Câștigă 4 bilete la proiecția filmului “Micuța Vrăjitoare”

27
CONCURS KINOdiseea: Câștigă 4 bilete la proiecția filmului “Micuța Vrăjitoare”
Pentru a sărbători cea de-a 10-a ediție a Festivalului Internațional de Film pentru publicul tânăr KINOdiseea, ce va avea loc la București, în perioada 8-13 noiembrie, vă provocăm la… un CONCURS! Premiul constă în 4 bilete la proiecția filmului “Micuța Vrăjitoare”, pe 10 noiembrie, de la ora 14.00, la Cinemateca Eforie din București.

Cele mai bune 9 filme pentru copii ale anului vor putea fi urmărite în premieră națională în competiția internațională a festivalului, împreună cu 5 calupuri de scurtmetraje pentru diferite categorii de vârstă și singurul film românesc pentru copii realizat în ultimii ani. Filmele din festival vor rula la Cinema Eforie, Cinema Gloria, Cinema Pro și la Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa. 

Mai multe detalii despre festival găsești aici!

Și pentru că este vorba despre o ediție aniversară – 10 ani! – avem și un CONCURS pentru voi. 

“Care este cea mai simpatică <vrajă> pe care a inventat-o copilul tău?”

Lasă în comentariile acestei pagini răspunsul tău și poți câștiga 4 bilete la proiecția filmului “Micuța Vrăjitoare”, pe 10 noiembrie, de la ora 14.00, la Cinemateca Eforie din București. 

MICUȚA VRĂJITOARE

Country / Ţară: Elveția, Germania

Director / Regizor: Michael Schaerer

Time / Durată: 103′

Age recommended / Vârstă recomandată: grădiniță, școală primară

Micuța vrăjitoare are doar 127 de ani – mult prea tânără pentru congresul anual al vrăjitoarelor. Nu este încă suficient de mare pentru a fi o vrăjitoare adevărată, însă își dorește să devină una foarte pricepută. Această ambiție provoacă peripeții  în lumea ei magică.UPDATE: Câștigătoarea concursului este Alina Nuca. Pentru a intra în posesia premiului, câștigătorul are obligația de a trimite datele de contact  în decursul zilei de azi pe adresa contact@kidmagia.ro. În caz contrar, se va face o nouă extragere!


Perioada de desfăşurare a concursului este 7-8 noiembrie, urmând ca în data de 9 noiembrie să extragem câștigătorul prin tragere la sorţi cu ajutorul random.org . Numele acestuia va fi făcut public în acest articol.

Pentru a intra în posesia premiului, câștigătorul are obligația de a trimite datele de contact pe adresa contact@kidmagia.ro. În caz contrar, se va face o nouă extragere!

Succes!


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus