Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

CONCURS! Câștigă o invitație dublă la spectacolul “Petrecere cu peripeții”, susținut de trupa PamPam la Miramagica Orășelul Copiilor

16
CONCURS! Câștigă o invitație dublă la spectacolul “Petrecere cu peripeții”, susținut de trupa PamPam la Miramagica Orășelul Copiilor
Din aprilie, diminețile de duminică devin de poveste pentru cei mici, căci trupa Pam Pam aduce în fiecare lună câte două spectacole de teatru interactiv pe durata cărora copiii cântă, dansează și au parte de fel de fel de peripeții alături de personajele preferate. Spectacolele vor avea loc de la ora 10:30, la locul de joacă Miramagica, situat în parcul Orășelul Copiilor din București.

Prin intermediul muzicii și al teatrului, micuții vor trece prin numeroase aventuri alături de cele trei personaje principale: Vio (vioara), Kito (chitara) și Pia (pianul) iar pinguinul Pam-Pam și ursul panda Bum-Bum sunt mascotele trupei care îi cuceresc pe copii prin replicile lor savuroase.

Poți câștiga o o invitație dublă la spectacolul “Petrecere cu peripeții”, dacă participi la concursul nostru!


UPDATE!

Din motive care țin de organizare, spectacolul din 7 aprilie a fost amânat pe 21 aprilie. Astfel, prelungim perioada de înscriere la concursul nostru până pe 19 aprilie! 


Povestește-ne în secția de comentarii a acestei pagini care a fost cea mai amuzantă întâmplare de la petrecerile aniversare ale copilului tău! Te poți înscrie până pe 4 aprilie! Câștigătorul va fi desemnat în urma tragerii la sorți efectuate cu ajutorul random.org, iar numele lui va fi publicat pe această pagină.

Pentru a intra în posesia premiului, câștigătorul are obligația de a trimite datele de contact pe adresa contact@kidmagia.ro până pe 5 aprilie, inclusiv. În caz contrar, se va face o nouă extragere!

Succes! 


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus