Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

BOOMERANG lansează aplicația The Happos Family Playtime

0
BOOMERANG lansează aplicația The Happos Family Playtime
Boomerang invită copiii să exploreze, să se joace și să își dezvolte creativitatea cu cea mai nouă aplicație gratuită – The Happos Family Playtime. Aplicația este disponibilă gratuit începând de astăzi în App Store și Google Play.

Turner extinde franciza Boomerang, The Happos Family, cu lansarea primei aplicații dedicate: The Happos Family Playtime. Copiii vor putea să se aventureze alături de personajele lor preferate din serial prin intermediul jocurilor interactive și al activităților multiple, explorând în același timp o mulțime de destinații în care jocul este plasat.  Aplicația The Happos Family Playtime a fost lansată astăzi la nivel international și poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

Aplicația The Happos Family Playtime le oferă copiilor cu vârsta între patru și șase ani posibilitatea de a se distra și de a se juca prin rezolvarea de probleme simple care îi vor determina să exploreze o mulțime de posibilități. Cei mici pot alege dintr-o mulțime de locuri tematice și aventuri, de la petreceri, la calătorii în spațiul cosmic sau chiar nave de pirați. Fiecare zonă tematică din joc dispune de o diversitate de jocuri și activități antrenante – de la alegerea elementelor muzicale pentru petrecere, la construirea de navete spațiale sau căutarea de comori – alături de hipopotamii hazlii care să îi conducă prin acest univers distractiv. 

Aplicația a fost dezvoltată și testată ținând cont de abilitățile copiilor, astfel, aplicația The Happos Family Playtime dispune de o varietate de activități intuitive. În plus, aplicația dispune de elemente cinematografice unde cei mici se pot relaxa urmărind episoade din îndrăgitul serial și, de asemenea, pot asculta melodii.

 The Happos Family, un serial original Boomerang, urmărește viața familiei de hipopotami albaștri care locuiește într-un parc safari. Ziua, parcul este vizitat de o mulțime de turiști dornici să-i fotografieze, dar abia după plecarea acestora, începe aventura, căci doar atunci când oamenii nu sunt prin preajmă, hipopotamii ies din apă și se simt în largul lor. Energia lor incredibilă și curiozitatea nemărginită îi conduc către probleme, dar întotdeauna spiritul lor vesel îi face să găsească o soluție…în cele din urmă ei sunt niște hipopotami care trăiesc pentru a se distra.  

 The Happos Family îi îndeamnă pe copii să se joace și să își folosească imaginația interpretând diverse roluri: pirați, dansatori, super eroi, astronauți și nu numai. Pe lângă milioanele de fani din întreaga lume, serialul The Happos Family a acumulat peste 30 milioane de vizualizări pe YouTube la nivel global. Serialul poate fi urmărit în fiecare zi, de la 14:50, la Boomerang. 


Galerie Foto

  • BOOMERANG lansează aplicația The Happos Family Playtime
  • BOOMERANG lansează aplicația The Happos Family Playtime

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus