Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

10 idei de cadouri practice pentru gemeni nou-născuți

0
10 idei de cadouri practice pentru gemeni nou-născuți
În familia voastră tocmai au apărut noi membri? Mai precis... gemeni! Bucurie la dublu, atât pentru părinți, dar și pentru restul familiei. Cu siguranță, te gândești deja ce cadouri să le cumperi bebelușilornou-născuților. Descoperă în articol 10 idei de cadouri pentru bebeluși gemeni, cadouri de care sigur prichindeii au nevoie și care o vor încânta pe mămică!

Dublu! Nu uita că totul va fi la dublu! Prin urmare, dacă nu ai mai intrat de ceva vreme într-un magazin cu produse pentru nou-născuți s-ar putea ca prima ta vizită să te copleșească. Care este motivul? Pentru că au apărut numeroase produse destinate bebelușilor, produse de care habar n-aveai că s-au inventat și, sigur, nu ai idee la ce folosesc. 

Ei bine, o discuție cu proaspăta mămică, înainte de a merge la cumpărături, este mai mult decât necesară. Descoperă în continuare Iată 10 idei de cadouri practice pentru nou-născuți gemeni care îi pot fi de mare ajutor proaspeților părinți!

Body-uri

Alege produsele pentru fix vârsta pe care o au bebelușii când îi vizitezi sau cu cel mult 2 luni mai mari. De ce? Riști să treacă sezonul și să nu aibă ce face cu ele. Și cum în prima lună de viață, în cazul copiilor născuți la termen, aceștia i-au cel mai mult în greutate... 


Scutece

Evident, nu? Niciodată nu sunt în plus! Însă trebuie să ai grijă cum le alegi. În primele luni, bebelușii schimbă undeva la 10-14 scutece în 24 de ore. Înmulțește cu 2 și... Modele Huggies pot fi o alegere potrivită. 


Păturici

La fel, este important să alegi modelul potrivit sezonului în care prichindeii s-au născut.  Nu sunt niciodată prea multe!


Pompă pentru sân și îngrijire

Chiar și în cazul în care mămica îi alăptează la sân pe cei mici o pompă este necesară, mai ales în cazul în care există surplus de lapte. 


Încălzitoare și sterilizatoare pentru biberoane

De multe ori, în cazul gemenilor, alăptarease face cu formulă. Prin urmare, mămica va fi super-încântată de un încălzitor și un serilizator pentru biberoane. Îi va ușura “munca” enorm de mult! 


Cărucior

Ei bine,alegerea căruciorului potrivit poate fi o adevărată provocare dacă nu văte documentați din timp. Noroc că pe piață au apărut în ultima vreme foarte multe modele de cărucioare pentru gemeni, extrem de variate. Indiferent ce model alegi, ține cont de cel puţin trei criterii extrem de importante:  siguranţa, confortul şi manevrabilitatea.


Voucher pentru o sesiune foto de familie

Fotografiile din primele săptămâni sunt cele mai dragi amintiri. Pri urmare, o ședință foto într-un studio profesionist o va încânta pe mămică!


Rame şi albume foto

Unele dintre cele mai frumoase amintiri de la naştere se pot păstra în diverse rame foto şi albume special concepute pentru nou-născuţi. Există pe piaţa o varietate de astfel de produse care sunt desenate şi ornate în diverse feluri.


Nebulizator

Aparatul de aerosoli este un dispozitiv de un real ajutor în tratarea răcelilor, bronşitei, gripei, dar şi în ameliorarea simptomelor de astm la copii. Aceste dispozitive se găsesc pe piaţa în mai multe modele - nebulizatoare, inhalatoare presurizate cu doze măsurate sau cu pulbere uscată - şi deţin o mulţime de funcţii.  


Blat de înfășat

Orice mămică are nevoie de o masă de înfășat, iar blatul este o alternativă foarte utilă în deplasări.


Și, bonus, timpul tău! Ajut-o pe proaspăta mămică cu treburile casei. Bineînțeles, dacă și ea se simte confortabil cu această idee!

Foto: Pixabay


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus