Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Un copil de patru ani din Oradea s-a urcat la volanul unei maşini şi a accidentat un muncitor, apoi a lovit o maşină şi o casă

0
Un copil de patru ani din Oradea s-a urcat la volanul unei maşini şi a accidentat un muncitor, apoi a lovit o maşină şi o casă
Lăsat nesupravegheat de părinţi, un copil de patru ani şi jumătate, s-a urcat la volanul unei maşini, miercuri, pe o stradă din Oradea, unde a provocat rănirea unui muncitor, după care a lovit un alt autoturism şi s-a oprit cu maşina într-un imobil. Muncitorul a suferit leziuni uşoare, însă poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă şi conducere fără permis.

Potrivit News.ro, incidentul a avut loc pe strada Seleuşului din Oradea, unde un copil lăsat nesupravegheat de părinţi a urcat în autoturismul familiei, care era descuiat şi avea cheile în contact şi pe care l-a pornit şi l-a condus pe o distanţă de aproximativ 20 de metri.

Copilul nu va putea fi cercetat penal, însă poliţiştii au deschis un dosar penal, conform procedurilor, pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă şi conducerea unui autovehicul fără permis.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus