Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Violetta si echipa in vizita la Disneyland Paris

1
Violetta si echipa in vizita la Disneyland Paris
Una dintre cele mai indragite actrite in randul copiilor si adolescentilor, Martina Stoessel a avut parte de o excursie plina de distractii la Disneyland Paris.

Spre bucuria fanilor din Franta ai Martinei Stoessel si ai intregii echipe din superproductia Violetta, vedeta a avut timp sa semneze cateva autografe si sa zambeasca alaturi de admiratori. Martina Stoessel si echipa serialului nu a ratat niciuna dintre distractiile de la Disneyland, inclusiv celebrele Space Mountain si Indiana Jones. De asemenea, ei au facut poze alaturi de faimoasele personaje Mickey si Minnie Mouse.

Daca la Paris Violetta si restul echipei au ajuns pe 16 ianuarie, cu cateva zile inainte ei au bifat si o oprire la Roma pentru promovarea turneului de concerte pe care il au in desfasurare.

“Sunt foarte incantata de publicul european. Mi-a intrecut asteptarile si turneul pana acum a fost uimitor” a spus Martina la conferinta de presa. “Este o nebunie sa vezi ca publicul stie toate cantecele, si ca interactioneaza cu noi. Am facut un efort foarte mare sa vorbim macar putina italiana pentru a putea interactiona cu publicul si a fost minunat sa putem vorbi cu fanii, a fost distractiv si asta ma bucura foarte tare” a adaugat ea.

Alaturi de Martina Stoessel din grup mai fac parte Jorge Blanco, Diego Dominguez, Facundo Gambade si Ruggero Pasquarelli.

Foto:www.justjaredjr.com

Galerie Foto

  • Violetta si echipa in vizita la Disneyland Paris
  • Violetta si echipa in vizita la Disneyland Paris
  • Violetta si echipa in vizita la Disneyland Paris

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus