Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Maya Sorian cântă alături de Gașca Zurli

0
Maya Sorian cântă alături de Gașca Zurli
Gașca Zurli a lansat, în premieră, piesa “Spune, Moș Crăciun!” un featuring cu Maya Sorian, fiica Mirelei Retegan. Lansarea a avut loc în prima ediţie a emisiunii Dimineața Zurli la Europa FM.

Sâmbătă, 9 decembrie, Maya va cânta pentru prima oară, împreună cu Gașca Zurli, piesa "Spune, Moș Crăciun!" pe scena Circului Globus. “Spune, Moș Crăciun!” este cel mai emoționant cântec de Crăciun. Maya este cea de dragul căreia a construit Tanti Prezentatoarea toată lumea Zurli, iar cântecul lansat în prima ediție a emisiunii Dimineața Zurli a cucerit deja publicul.

"Spune, Moș Crăciun!" este un cântec plin de emoție, scris de Mirela Retegan, femeia care a construit lumea Zurli din dragoste pentru copilul ei.

În interpretarea Mayei, cântecul capătă proporții și mai emoționante. Muzica poartă semnătura lui Cornel Sorian, tatăl Mayei și fostul membru al trupei Stigma, piesa fiind inregistrată de altfel în studioul acestuia, din Londra.

"Maya a fost primul spectator Gaşca Zurli. A fost parte din prima clipă în această poveste minunată - Zurli. Acum, după sute de spectacole la care Maya a asistat, a venit momentul să facem pasul următor. Sunt tare bucuroasă că Maya intrepretează acest cântec minunat de care se vor bucura milioane de copii şi părinţi din România." a declarat, emoționată, Mirela Retegan.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus