Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Logo-ul si brand-ul FROZEN plagiat in Canada

0
Logo-ul si brand-ul FROZEN plagiat in Canada
Unul dintre cei mai apreciati distribuitori de film din Canada, Phase 4 Films, se afla in plin proces de incalcare a drepturilor de autor si publicitate falsa.

Casa de film Disney a dat in judecata Phase 4 Film dupa ce aceasta din urma a lansat pe piata asteptatul “Frozen Land”, cu o asemanare de branding izbitoare cu hitul celor de la Disney, “Frozen” (“Regatul de gheata”).

Filmul canadiano-francez de animatie “Frozen Land” a fost lansat in 2013 sub numele “The Legends of Sarila”, dar dupa ce a fost preluat de casa de distributie Phase 4 Films, numele sau, logo-ul si branding-ul i-au fost imediat schimbate in “Frozen Land”, pentru a profita de pe urma celui mai nou film al celor de la Disney si pentru a vinde mult mai bine, evident.

Desi animatia canadiano-franceza nu are nimic in comun cu filmul original “Frozen”, scandalul a iscat o multime de discutii. Potrivit www.cartoonbrew.com, Disney a cerut instantei sa interzica Phase 4 Films sa foloseasca logo-ul aproape identic cu cel al animatiei “Frozen” si de asemenea sa distruga toate DVD-urile cu Frozen Land si sa plateasca daune, plati compensatorii si onorariile avocatilor. 

Galerie Foto

  • Logo-ul si brand-ul FROZEN plagiat in Canada
  • Logo-ul si brand-ul FROZEN plagiat in Canada

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus