Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Kinga Sebestyen lansează #MareaTzopăială

0
Kinga Sebestyen lansează #MareaTzopăială
Kinga Sebestyen se implică de peste un deceniu în ajutorarea copiilor prin diverse proiecte sportive de tip Kangoo Jumps. Cunoscuta antreprenoare care a făcut acest sport renumit în Europa a donat zeci de mii de euro pentru dezvoltarea programelor de îngrijire a copiilor bolnavi de cancer, iar, de câțiva ani, se implică în proiecte ce susțin educația copiilor.

Duminică, 9 iunie, de la ora 11.00, Kinga va ține două ore de Kangoo Jumps în Parcul Herăstrău din București, iar donațiile participanților și taxa de înscriere vor fi redirecționate pentru a susține educația celor 200 de copii din centrele educaţionale ale Fundaţiei Inovații Sociale Regina Maria, Centrul educaţional Băneasa şi Afterschool Clinceni. Totul se va întâmpla în cadrul evenimentului #MareaTzopăială. Alături de Kinga se vor afla instructori Kangoo Jumps din București și din localitățile învecinate. Sunt așteptați să se alăture orelor de sport toți cei pasionați sau curioși de ce înseamnă Kangoo Jumps și care vor să facă fapte bune. Cei care nu au ghete acasă pot închiria echipamentul la fața locului.  

Copii înscrişi la respectivele centre vor avea astfel oportunitatea de a-şi exprima creativitatea şi abilităţile în vederea stimulării şi orientării spre domeniile în care mai târziu pot excela.

Accesul la #MareaTzopaiala se poate face fie alegând opţiunea de participare la una dintre clasele de sport, fie alegând opţiune de participare pentru întrega zi de activităţi, costul fiind de 50 RON, sub forma unei donații, copiii sub 18 ani având intrarea gratuită.


Galerie Foto

  • Kinga Sebestyen lansează #MareaTzopăială
  • Kinga Sebestyen lansează #MareaTzopăială
  • Kinga Sebestyen lansează #MareaTzopăială

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus