Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Ellie White, petrecere-surpriză pentru fiul ei!

0
Ellie White, petrecere-surpriză pentru fiul ei!
Bucurie mare în familia artistei, căci Ellie White a organizat o petrecere surpriză pentru fiul ei Mihăiţă, care a împlinit 6 ani pe 29 Noiembrie. Cu această ocazie, artista i-a îndeplinit visul acestuia de a merge la Disneyland.

Mihăiță a fost sărbătorit în cadrul unei petreceri cu tematică Star Wars, la care au luat parte 15 copii, parteneri de joacă din vecini sau prieteni de la grădiniță.  

“Mihăiță s-a uitat până acum la multe filme din seria Star Wars, cu toate că nu înțelege încă prea mare lucru din ceea ce se întâmplă. În schimb, este fascinat de roboți. Tortul a fost ornat cu o figurină Darth Vader şi a primit din partea invitaților un joc Lego Star Wars, un robot Darth Vader în miniatură, un joc PlayStation, puzzle-uri și mai multe jocuri de strategie”, declară Ellie White.

Cireaşa de pe tort şi bucuria cea mai mare a fost însă excursia la Disneyland Paris, acolo unde toată familia va ajunge în primăvara viitoare.

“Plănuiam de mult timp să ajungem la Disneyland alături de cei mici. Maria este fascinată de Mickey și Minnie, iar Mihăiță va trai cu siguranță senzații de neuitat în trenulețe. I-am făcut cadou această excursie, iar bucuria lui a fost de neprețuit”, adaugă Ellie White. 

Ellie White are la activ o cariera muzicală de 15 ani, fiind, înainte de a-şi lansa cariera solo, solista trupei fenomen DJ Project. Artista a lansat hituri precum Privirea Ta, Nu te mai caut, Power of Love, Sete de Noi, şi a fost premiată cu trofee precum New Entry Top Hit, Best Female, Best New Act Romanian Music Awards, Best Romanian Song, Best Comeback, Girls Top Hit, Best Star, precum şi prestigiosul Best Romanian Act, alături de DJ Project, la MTV Europe Music Awards. Artista are doi copii, un baiat, Mihai, în vârstă de 6 ani, şi o fată, Maria Alexis, de 3 ani.  


Galerie Foto

  • Ellie White, petrecere-surpriză pentru fiul ei!
  • Ellie White, petrecere-surpriză pentru fiul ei!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus