Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Disney lansează o nouă colecție digitală de povești cu prințese

0
Disney lansează o nouă colecție digitală de povești cu prințese
”Povești despre curaj și bunătate” este o nouă colecție digitală de povești cu prințesele Disney, inclusiv 3 în limba română, care să-i inspire pe copii să creeze o lume mai bună. Actrița Dana Rogoz contribuie la lansarea acestei colecții.

Cartea digitală include ilustrații unice create de artiști din toată lumea și este oferită cadou copiilor, în cadrul ”Marii Sărbători a Prințeselor”, o nouă campanie globală ce va evidenția și răsplăti curajul și bunătatea. Poveștile sunt inspirate de rezultatele unei cercetări comandate de Disney privind curajul și bunătatea care arată că parintii și copiii consideră că acestea sunt calități esențiale. În plus, părinții apelează la personaje de încredere, cum ar fi prințesele și reginele Disney, pentru a-i învăța pe copii lecții și valori importante, precum bunătatea. 


Poveștile sunt gândite să inspire copiii prin aventurile și valorile acestor personaje îndrăgite, care demonstrează, fiecare în felul lor, importanța curajului și a bunătății în situații dificile. Colecția ”Povești despre curaj și bunătate” va putea fi descărcată gratuit de pe site-ul www.disneyprincessstories.ro începând de astăzi, până la sfârșitul lunii august. În plus, pentru a sărbători lansarea colecției, actrița Dana Rogoz a înregistrat lectura uneia dintre povești, ce este disponibilă și în limbajul semnelor

 

Disney a colaborat, de asemenea, cu parteneri de caritate din zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) pentru a identifica tineri care au dat dovadă de calități extraordinare, de curaj sau bunătate, și cărora li se vor recunoaște meritele în cadrul colecției de povești. Fiecare dintre acești 14 copii va primi o dedicație specială în cinstea propriei sale povești și pentru a-i inspira și pe alți tineri în viitor. Mai multe detalii despre poveștile copiilor puteți găsi pe thewaltdisneycompany.eu/princesscelebration. 


“Studiul arată că poveștile cu prințesele și reginele Disney sunt considerate de părinți o sursă de inspirație pentru valori esențiale precum curajul, bunătatea, prietenia și onestitatea. La fel ca poveștile uimitoare ale celor 14 copii, sperăm că noua colecție digitală cu prințese își va crea propriul său drum în lume și îi va inspira și pe alți copii să își aducă propria contribuție la o lume mai bună”, afirmă Marta Szafranska, Director Corporate Communication și CSR pentru regiunea Europa Centrală și de Est la Disney.


Despre “Marea Sărbătoare a Prințeselor”

”Marea Sărbătoare a Prințeselor” este o inițiativă globală dedicată curajului și bunătății, calități pe care prințesele și reginele Disney le inspiră fanilor din întreaga lume. De la generozitatea Cenușăresei și inventivitatea lui Belle, până la dedicarea lui Mulan și îndrăzneala Vaianei, Disney celebrează calitățile acestor femei puternice, ale căror povești continuă să farmece și să inspire generațiile viitoare. 

Puteți urmări video AICI



Galerie Foto

  • Disney lansează o nouă colecție digitală de povești cu prințese
  • Disney lansează o nouă colecție digitală de povești cu prințese

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus