Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Bogdan de la El Negro va deveni tata

0
Bogdan de la El Negro va deveni tata
Cel mai recent anunt legat de o vedeta din Romania care urmeaza sa devina parinte vine din partea solistului trupei El Negro, Bogdan Negroiu.

Acesta a anuntat zilele trecute ca va avea o fetita, dupa toate probabilitatile. Artistul este impreuna cu iubita sa, Elena Munteanu, de cinci ani, cei doi fiind alaturi atat in viata de zi cu zi cat si pe scena, unde Elena devine Lady Helenne.

Bogdan si Elena locuiesc intr-o zona “virgina”, dupa cum spune Bogdan, undeva la tara, unde au trait din plin, cu zapada, lemne pe foc si miros de clatite, iarna aceasta, “prima iarna-n trei”.

Cei doi s-au cunoscut in urma cu cinci ani, cand Elena a venit la studioul celor de la El Negro pentru o proba de backing vocals, De atunci si pana acum multe s-au schimbat in vietile lor, iar ceea ce incepea ca o relatia profesionala urmeaza sa devina in scurt timp o frumoasa familie, intregita de venirea pe lume a unui copil.

Elena este insarcinata in sapte luni, iar daca prichindelul va fi o fetita, asa cum indica toate ecografiile, aceasta va purta numele de Natalia Rada.

 

Galerie Foto

  • Bogdan de la El Negro va deveni tata
  • Bogdan de la El Negro va deveni tata
  • Bogdan de la El Negro va deveni tata

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus