Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Andreea Bălan, în prima fotografie alături de fetița ei, după ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul nașterii

0
Andreea Bălan, în prima fotografie alături de fetița ei, după ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul nașterii
Andreea Bălan a postat, miercuri seara, prima imagine cu fetița ei nou născută și primul mesaj despre starea ei de sănătate.

Cântăreaţa în vârstă de 34 de ani, a născut o fetiţă prin cezariană, însă se pare că în timpul procedurii au apărut complicaţii, iar vedeta a intrat în stop cardio-respirator.

 „Dragii mei, abia astăzi mi-am luat fetița, Clara Maria în brațe, după 2 zile de luptă ca să trăiesc. Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate! Și multumesc din inima doctorilor de la Sanador care mi-au salvat viața! Ceea ce mi s-a întâmplat mie, se întâmplă 1 la 80 000 de cazuri și se numește embolie amiotică, iar medicii de aici au fost prompți și imediat au intervenit și au luat cele mai bune decizii ca eu să traiesc”, a scris Andreea Bălan pe contul ei de Facebook.
Andreea Bălan a petrecut mai bine de 24 de ore la Terapie intensivă, la clinica privată la care a născut, după ce a făcut un stop cardio-respirator chiar în timpul operației de cezariană.  


Ce este embolia cu lichid amniotic (embolia amniotica) și cum se manifestă?

Cântăreața a suferit o embolie cu lichid amniotic. Mai exact, lichidul amniotic sau mici bucăți de țesut fetal, au ajuns în sângele mamei. Aceste țesuturi pot trece de bariera placentei în anumite cazuri, de exemplu atunci când aceasta suferă o traumă. Odată ajuns în sângele mamei, lichidul amniotic produce un răspuns imun care duce la tulburări de coagulare în plămânii și în vasele de sânge ale mamei. Un asemenea eveniment se manifestă prin dificultăți de respirație, scăderea bruscă a tensiunii, probleme de coagulare, sângerări, senzație de frig, tulburări de ritm cardiac, pierderea cunoștinței, convulsii și stres fetal. 

Citeşte întreaga ştire: Ce este embolia cu lichid amniotic, complicația care aproape a ucis-o pe Andreea Bălan

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus