Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Parenting la Hollywood. Ce reguli au impus părinții celebri

0
Parenting la Hollywood. Ce reguli au impus părinții celebri
Am putea presupune, cu ușurință, că juniorii vedetelor de la Hollywood duc o viață lipsită de griji și în libertate totală. Total fals! Ce-i drept, copiii celebrităților nu duc lipsă de nimic, însă există reguli bine stabilite de la care nu se abat. Ce vedete își educă strict copiii? Și cum reușesc ele să facă față provocărilor parenting-ului modern?

Cine a spus că dacă ai faimă și bani, duci o viață fără griji?! Mai ales dacă ești și părinte... Există numeroase celebrități care, în ciuda statului lor, își cresc copiii respectând cu sfințenie anumite principii și reguli. La fel ca orice alt părinte obișnuit din orice colț al lumii. Iată 10 vedete de la Hollywood care își cresc copiii după reguli stricte!

Mila Kunis și Ashton Kutcher

Cei doi au intrat de curând în atenția părinților din lumea-ntreagă după ce Mial a declarat că, anul acesta, copiii lor nu vor primi cadouri de Crăciun. Care este motivul pentru care Moș Crăciun nu va ajunge anul acesta la reședința lor din apropiere de Santa Barbara? Cei doi actori nu îşi doresc să aibă copii răsfăţaţi, ci din contră, îşi doresc că aceştia să nu se gândească la Crăciun doar pentru cadouri. Actriţă a declarat pentru E!News că nu le vor dărui nimic fetiţei în vârstă de 3 ani, Wyatt,  şi fratelui acesteia în vârstă de 1 an, Dimitri.

Madonna

În ciuda faptului că a dus o viață scandaloasă și chiar a scris o carte controversată, “Sex”, celebra cântăreață este extrem de strictă când vine vorba despre copiii săi. Astfel, Madonna i-a interzis fiicei sale, Lourdes, să iasă cu vreun băiat până la vârsta de 18 ani. Și mai mult, televizorul, mâncarea de tip fast-food și revistele mondene sunt total interzise în casa divei. Iar hainele lăsate la voia întâmplării sunt aruncate direct la gunoi! Fără a li se cumpăra altele în schimb!


► Citește și Pe urmele tatălui! Fiul lui Steve Irwin este un fotograf premiat iar imaginile sale cu animale sălbatice fac înconjurul lumii


Barack și Michelle Obama

În familia fostului președinte al Statelor Unite, televizorul și computerul sunt considerate privilegii pentru cele două fiice ale sale. Malia și Sasha au acces la aceste device-uri doar două ore în timpul weekend-ului, iar în timpul săptămânii le pot folosi doar dacă au de făcut teme pentru școală. Ce-i drept, acum Malia este majoră, merge la facultate și a plecat deja din casa părintească. Însă regula rămâne valabilă când vine în vacanță!

Cate Blanchett

Câștigătoare a două premii Oscar și mamă a patru copii, actrița recunoaște că este o mamă foarte strictă, autoritară. Cate consideră că este mult mai important să fie o mamă bună pentru copiii ei decât să se transforme în cea mai bună prietenă a lor. De altfel, actrița și soțul ei, Andrew Upton, au declarat, în diverse interviuri, că nu este deloc indicat să-i faci pe copii să-ți semene...

Victoria și David Beckham

Cei doi formează un cuplu-model nu doar pentru britanici, ci pentru orice părinte din lumea asta. De altfel, ei sunt dați mereu exemplu de familie puternică. Cei patru copii ai lor sunt exemplele reușitei lor ca părinți: juniorii nu au intrat în scandaluri, spun întotdeauna “Te rog!” și “Mulțumesc!”, iar în public se dovedesc a fi manierați. 

Jessica Alba

Chiar și copiii vedetelor stau la colț! Când primele două fiice ale actriței se certau destul de urât și începeau să arunce cu diverse obiecte una în cealaltă, pedeapsa lor era să stea la colț. Din ce a apovestit Jessica, într-un interviu, fetele reușeau să stea cam două minute, după care răbdarea lor lua sfârșit și își cereau scuze...

Jennifer Lopez

Există o regulă extrem de strictă în familia artistei: distracția trebuie meritată. Mai precis, pentru a avea voie să se uite la televizor ori să se joace pe tablete sau cu consolele, gemenii lui Jennifer Lopez trebuie să se comporte foarte frumos și să ia note mari la școală!

Julia Roberts

Când vine vorba despre alimentația celor trei copii ai săi, actrița este extrem de strictă: fără junk food și fără zahăr! Înghețata și prăjiturile sunt permise doar la ocazii speciale!

Sursa: BrightSide

Foto: Facebook / Instagram


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus