Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Irina Columbeanu și-a prezentat camera cu etaj pe YouTube

0
Irina Columbeanu și-a prezentat camera cu etaj pe YouTube
La doar 10 ani, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor are propriul vlog și postează frecvent pe YouTube. Aflată în atenția presei încă înainte de a se naște, puștoaica pare să se descurce fără trac în timpul filmărilor. Recent, Irina le-a arătat tuturor cum arată noua ei cameră din vila de la Izvorani.

Când părinții sunt mereu în centrul atenției nu e de mirare că și copiii își doresc același lucru. Este și cazul Irinei, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, două nume extrem de prezente în peisajul monden, mai ales că au fost și protagoniștii unui reality-show în urmă cu ceva ani. 

Revenind la prezent, Irina, în vârstă acum de 10 ani, a devenit o mică vedetă pe internet, după ce şi-a lansat vlogul personal. Este extrem de activă, iar tatăl ei o susține întru-totul. În sensul că el este chiar și “cameramnul” care o filmează uneori pe tânara vloggeriță. 

Într-unul dintre episoadele pe Irina's Vlogs, care în acest moment are peste 37.000 de urmăritori, puștoaica își prezintă noua cameră din vila de la Izvorani, unde locuiește cu tatăl ei. Camera cu etaj, unde există și un spațiu special amenajat pentru slime, un fel de plastilină gelatinoasă care este “la modă” printre copii.

Cum arată camera cu etaj a Irinei Columbeanu? Vezi toate detaliile în video-ul de mai jos:


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus