Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Water Park, Otopeni

1
Water Park, Otopeni
Water Park, Otopeni

Adresa: Calea Bucurestilor nr 255A, Otopeni, jud. Ilfov

Tel: 021.350.41.19

Web: www.waterpark.ro

Cu 6 tobogane active si 7 piscine, Water Park-ul din Otopeni este unul dintre punctele principale de atractie ale bucurestenilor care vor sa le ofere copiilor o distractie speciala in sezonul torid. In afara de tobogane de dimensiuni mari, unde pot intra singuri sau insotiti de parinti, in functie de varsta, cei mici au la dispozitie si tobogane acvatice dedicate special lor, si locuri de joaca cu bazin. Pentru copii de varste mai mari sau chiar pentru parinti, exista terenuri de fotbal pe nisip, volei pe nisip sau tenis de camp, astfel incat nimeni sa nu plece nefericit de la Water Park, dupa intalnirea cu mascota Rino.

Cand simtiti nevoia sa va racoriti, aveti la dispozitie si doua baruri si o cafenea, dar si un restaurant cu autoservire, pentru ca in mod cert nu veti dori sa incheiati ziua prea curand.

Preturile pentru intrare sunt de la 15 lei pentru copii si 30 de lei pentru adulti (de luni pana vineri) si 25 de lei pentru copii si 50 de lei pentru adulti sambata si duminica. Accesul se face intre orele 9.30 si 20.00 in cursul saptamanii si 9.00 – 20.00 sambata si duminica. Water Park dispune de asemenea si de vestiare individuale si dusuri.

Faptul ca nu se afla in oras, ci la o distanta de aproximativ 6 kilometri, poate fi considerat un impediment la prima vedere, dar unul care poate fi depasit cu usurinta. Parcarea este relativ mare – 2500 de locuri - , iar pentru cei care nu vin cu masina exista posibilitatea de a ajunge la Water Park si cu mijloace de transport in comun din Bucuresti (expresul 783 sau autobuzul 449).

Localizare

Galerie Foto

  • Water Park, Otopeni
  • Water Park, Otopeni
  • Water Park, Otopeni
  • Water Park, Otopeni

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus