Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Parcul Tineretului

0
Parcul Tineretului
Parcul Tineretului

Adresa: Bd. Tineretului, sector 4, Bucuresti

Desi ramas oarecum in umbra a doua mari parcuri din sectorul patru, refacute complet de primarul Cristian Popescu Piedone, Parcul Tineretului ramane unul dintre locurile preferate de petrecere a timpului liber pentru bucuresteni, mai ales cei din cartierele din apropierea parcului.

Reprezinta, alaturi de parcurile Lumea Copiilor si Oraselul Copiilor, cu care de altfel este si vecin foarte apopiat, o mare de verdeata si natura in partea de sud a capitalei. Si inca una extrem de importanta. Dincolo de aleile foarte populare pentru plimbari, de terasele adorate de tineri pentru relaxare si momente libere alaturi de prieteni, Parcul Tineretului este si pe primele locuri in topul preferintelor parintilor, care pot alege dintre mai multe zone de joaca pentru copiii lor.

Parculetele din Tineretului sunt echipate cu tobogane, leagane, centre de activitati, balansoare, si tot arsenalul de jucarii de exterior pentru copii, toate moderne si respectand fara doar si poate normele europene in ceea ce priveste siguranta. Tot pentru momente de relaxare si distractie, in partea de nord a parcului se afla o zona de joc pentru copii mari si chiar pentru adulti, cu o serie de “jucarii” speciale dedicate acestora.

Sa nu uitam si de partia de ski care este absolut superba iarna si o atractie importanta pentru bucuresteni, de terenurile sportive, de pista de karting, zona de skating pentru care parcul este renumita, de centrele de inchirieri biciclete si de multe alte atractii care il fac sa fie unul dintre modurile de petrecere a timpului liber pentru o mare parte a bucurestenilor.

Galerie Foto

  • Parcul Tineretului
  • Parcul Tineretului
  • Parcul Tineretului
  • Parcul Tineretului

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus