Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Parcul Izvor

0
Parcul Izvor
Parcul Izvor

Adresa: Strada Izvor nr.2, Bucuresti

 

Unul dintre cele mai noi, dar si unul dintre cele mai frumoase si mai atragatore parcuri din Capitala, in care copiii au parte de atractii speciale este Parcul Izvor. Desi nu e prea multa umbra, ceea ce il poate face usor impracticabil vara in timpul zilei, parcul este numai bun pentru distractii nebanuite primavara sau toamna cand soarele nu arde atat de tare.

Cei mici vor avea aici parte de o distractie cum greu mai intalnesti in vreun parc al Capitalei, gratie castelului urias care ii asteapta aici, dar si gratie toboganelor si labirinturilor in care se pot invarti si se pot juca dupa bunul plac. “Mini-Parlamentul Copiilor”, cum se numeste uriasa zona de joc de 2400 de metri patrati este o zona speciala si inedita in randul parcurilor bucurestene.

Nu lipsesc toboganele si jucariile pe arcuri, intalnite in majoritatea parcurilor. E drept ca labirinturile si castelul nu sunt o alegere inspirata pentru copii cu varste foarte mici, mai ales daca parintii nu sunt dispusi sa stea pe urmele lor tot timpul, dar pentru copii mari este un loc de distractie ideal. De asemenea, exista locuri speciale unde se pot juca si copii cu dizabilitati.

Galerie Foto

  • Parcul Izvor
  • Parcul Izvor
  • Parcul Izvor
  • Parcul Izvor

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus