Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Scoala Naturii pentru scolari

0
Scoala Naturii pentru scolari
Scoala Naturii pentru scolari

Outward Bound Romania, una dintre cele mai dedicate organizatoare de tabere pentru copii si nu numai, s-a gandit si la copiii din primii ani de scoala si a venit cu o idee perfecta pentru acestia. Prima tabara din viata unui copil vine undeva in primii ani de scoala si de ce nu ar putea fi una in care cel mic poate imbina distractia cu invatarea?

Programul Scoala Naturii al Outward Bound Romania se adreseaza copiilor din clasele I-IV si vine ca o completare a programei scolare si ca o sansa pentru copii sa inteleaga si sa aprofundeze mai bine ceea ce invata la scoala, din carti. Obiectivele acestui program sunt dezvoltarea personalitatii si a increderii in sine, testarea rezistentei la efort fizic si mental a organismului, cunoasterea zonelor pitoresti de la Sovata, educare ecologica, precum si formarea unor deprinderi si tehnici de alpinism si supravieture in munti.

Cel mai indicat este ca programul, care dureaza trei zile, sa se desfasoare in timpul saptamanii, dar exista si varianta pentru sfarsit de saptamana. Trei zile la Centrul International de Tineret Outward Bound de la Sovata, in cadrul Scolii Naturii a Outward Bound Romania costa 150 de lei de copil si include pogramul cu trainer Outward, cazarea, masa, echipamentul si asigurarea. La sfarsit de saptamana, pretul este de 165 de lei de copil. Contact: Barabas Tunde, Tel: 0365.407.673, sau 0769.224.290. Email: info@outwardbound.ro.

Galerie Foto

  • Scoala Naturii pentru scolari
  • Scoala Naturii pentru scolari
  • Scoala Naturii pentru scolari

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus