Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Pescariu Sports&Spa

0
Pescariu Sports&Spa
Pescariu Sports&Spa

Relaxare. Sport. Sanatate. Acestea sunt cele trei deziderate pentru orice persoana. Iar la Pescariu Sports&Spa toate acestea reusesc sa devina realitate. Piscina interioara a clubului este locul ideal in care sa imbini efortul si relaxarea, pentru ca aici totul este la superlativ: temperatura este controlata pentru un confort permanent la temperatura de 28-30 de grade, conform standardelor, apa este filtrata si recirculata, iar incinta este aerisita in mod corespunzator. In plus, pentru doritori, aici se pot lua lectii de inot, atat pentru copii cat si pentru adulti. Orele pentru copii se desfasoara saptamanal, de luni pana vineri, in intervalul orar 8.00-18.00 si costa 209 euro de copil pentru 20 de sedinte de grup (abonament valabil timp de 3 luni) pentru membrii clubului Pescariu Sports&Spa, sau 299 de euro pentru copiii non-membrilor.

De asemenea, adultii sunt si ei asteptati la lectii de inot individuale, iar daca programul dumneavoastra se prelungeste mult la club si nu aveti cu cine sa lasati copilul, la Pescariu Sports&Spa aveti si posibilitatea de a-l lasa cateva ore la locul de joaca special destinat copiilor, unde acestia sunt foarte atent supravegheati si unde se pot bucura de cele mai noi si interesante jocuri si jucarii.

Piscina este disponibila membrilor clubului si pe baza de abonamente All Inclusive sau alt tip, despre care mai multe informatii aflati de pagina de web a Clubului Pescariu Sports&Spa. 

Galerie Foto

  • Pescariu Sports&Spa
  • Pescariu Sports&Spa
  • Pescariu Sports&Spa

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus