Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Orhideea Health&Spa, sector 6

0
Orhideea Health&Spa, sector 6
Orhideea Health&Spa, sector 6

Adresa: Orhideea Gardens. Calea Plevnei nr. 145B, Orhideea Residence, parter. Bucureşti.

Telefon: 021.56.96.360, 0742.099.094

Web: www.orhideeaspa.ro

Una dintre cele mai moderne si mai interesante locatii din sectorul sase dedicate celor care prefera actrivitatile acvatice pentru copii (dar nu numai) este Orhideea Health&Spa. Amplasat intr-unul dintre cele mai noi ansambluri rezidentiale din Bucuresti, Orhideea Gardens, Orhideea Health&Spa ofera, pe langa o multime de servicii pentru adulti, si o piscina acoperita pentru copii, cu o adancime constanta de 0.65 metri. 

Piscina are o forma patrata, cu latura de 2,70 m. Temperatura apei din piscina este de 30 de grade iarna si 28 de grade vara (cu aproximatie de doua grade, in plus sau in minus). Copiii trebuie sa fie neaparat insotiti de parinti in zona de piscina. Atat in zona piscinei pentru copii, cat si la piscina pentru adulti este interzis accesul persoanelor care sufera de boli dermatologice sau care au viroze respiratorii.

Copiii cu varste mai mari de 12 ani au acces si in piscina pentru adulti, care are o adancime de 1.52 m, si de asemenea pot intra si copii mai mici, dar neaparat sub supravegherea parintilor. Temperatura apei este aceeasi cu cea oferita la piscina pentru copii (28-30 de grade Celsius). Piscina pentru adulti are forma de dreptunghi, cu lungimea de 20 de metri, si latimea de 7 metri. PH-ul apei este 7.2-8.2, iar concentratia de clor din apa este de doar 0.5 mg.

Copiii cu varste de peste 12 ani pot intra si la „Baia cu apa si aer”, care este lipita de piscina mare. Este o zona in forma inelara, in care se pompeaza aer si apa, la temperaturi de 36-38 de grade, cu jet puternic.

Vestea buna este ca in afara de relaxare si joaca in piscina, la Orhideea Spa exista si posibilitatea de a va inscrie copiiii la cursuri de inot. Cursul de initiere se face cu antrenor personal si este dedicat copiilor cu varste intre 4 si 18 ani. Cursul are o durata efectiva de 12 ore, si costa 200 de euro de persoana. Este recomandabil ca orele sa aiba loc de trei ori pe saptamana, ceea ca inseamna ca initierea va dura o luna. Cursurile au loc de luni pana vineri, intre orele 10.00 si 19.00, ultima ora de acces fiind 18.00. Dupa initiere, la Orhideea copiii pot trece la perfectionare, curs care se tine in grupe de maxim 5 copii. Cursul are 12 ore pe luna si costa 150 de euro de persoana. Programul este de luni pana vineri, intre orele 10.00 si 19.00, cu ultima ora de acces 18.00. 

Localizare

Galerie Foto

  • Orhideea Health&Spa, sector 6
  • Orhideea Health&Spa, sector 6
  • Orhideea Health&Spa, sector 6

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus