Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Kabanoki Family Spa Center

1
Kabanoki Family Spa Center
Kabanoki Family Spa Center

Adresa: Strada Padurii, nr. 5, sector 1

Tel: 031.437.60.66, 0758.081.997, 0733.953.916

Web: www.kabanokispa.ro

 

Cum ar fi sa poti sa te relaxezi intr-un centru spa fara sa iti faci griji ca trebuie sa ajungi acasa la ora fixa, pentru ca te asteapta un bebelus care ti-a simtit lipsa toata ziua? Cum ar fi sa stii ca iti poti oferi momente de rasfat atat tie cat si juniorului tau, in acelasi loc, in acelasi timp? Cum ar fi sa stii ca poti face toate acestea intr-un singur loc, beneficiind de servicii de calitate si care sigur te vor face sa revii?

Ei bine, poti face asta si o poti face chiar de maine, pentru ca atata timp cat exista Kabanoki Family Spa Center toate visele la care nu indrazneai sa te gandesti iti vor fi indeplinite. Kabanoki Family Spa Center este locul unde te poti relaxa, unde poti inota, unde poti sta minute in sir intr-un jacuzzi, este locul unde te poti destinde alaturi de cel mic, rasfatat la randul sau de adevarati profesionisti.

La Kabanoki va puteti bucura de o piscina de 17 metri lungime si 5 metri latime, adanca de 1.10 metri, unde se tin atat cursuri de inot cat si sedinte de aqua gym, dar unde se poate inota si pentru relaxare. De asemenea, bebelusii au aici la dispozitie o piscina numai pentru ei. Dupa inot doamnele se pot relaxa la jacuzzi, la sauna finlandeza, la masaj sau chiar la sala de kinetoterapie.

Ideal pentru bebelusi este programul de aqua gym, BabyAquaGym, momente ce ii aduc celui mic atat distractie cat si miscarea atat de necesara pentru o dezvoltare motorie corecta. Se stie deja ca bebelusii care fac gimnastica in apa se dezvolta mult mai bine si mai sanatos, si tocmai de aceea la Kabanoki sedintele de BabyAquaGym sunt la mare cautare. Cu atat mai mult cu cat aici exista doua bordari in acest sens: vorbim fie despre Baby si Junior Aqua Gym individual sau in grup, fie despre programul inedit Mom and Baby Aqua Gym, unde atat mama cat si bebelusul sunt implicati in exercitiile gandite de kinetoterapeuti. Atat mama cat si bebe fac exercitii si independent dar si impreuna, creandu-se astfel o legatura foarte puternica, care ii confera bebelusului siguranta si incredere.

De asemenea, specialistii de la Kabanoki Family Spa Center au o experienta importanta in domeniul hidrokinetoterapiei, disciplina care presupune efectuarea a diverse exercitii cu segmente ale corpului micutilor aflati in apa. Hidrokinetoterapia este indicata in cazul afectiunilor aparatului locomotor, deficiente ale coloanei si membrelor, afectiuni reumatice, respiratorii, post-traumatice, metabolice sau afectiuni ale sistemului nervos.

Galerie Foto

  • Kabanoki Family Spa Center
  • Kabanoki Family Spa Center
  • Kabanoki Family Spa Center
  • Kabanoki Family Spa Center
  • Kabanoki Family Spa Center
  • Kabanoki Family Spa Center

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus