Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Oxygen Club Sun Plaza sector 4

0
Oxygen Club Sun Plaza sector 4
Oxygen Club Sun Plaza sector 4

Adresa: SunPlaza. Calea Vacaresti nr. 391, Sector 4, Bucuresti

Telefon: 0751.091.876

Web: www.oxygen.com.ro

 

Iata un loc de joaca, ce cu mare usurinta poate fi incadrat atat la categoria restaurante cu loc de joaca, dar si la categoria locuri de joaca special dedicate copiilor, pentru ca este amplasat in incinta clubului Oxygen din centrul comercial Sun Plaza, dar nu este strict destinat clientilor clubului, ci poate fi accesat si de cei care nu iau loc la una din mesele clubului Oxygen.

Locul de joaca este deschis atat pe perioada rece, cat si in timpul verii si este cu siguranta unul dintre locurile de distractie pereferate ale piticilor din sectorul 4 si o optiune minunata pentru parintii in cautare de momente de liniste, de cei care sunt gata pentru o sesiune prelungita de shopping si vor sa isi lase copilul pe maini bune, intr-o locatie de distractie!

Ce vor gasi cei mici, odata intrati in lumea Oxygen? Un labirint minunat cu bile, tobogane si saltele, tunuri cu bile, castele tobogan gonflabile, dar si alte jucarii extrem de atractive pentru ei, printre care si centrul de reparatii si bucatarioara insula, care atrag atat fetite cat si baietei. De asemenea, cei mici vor gasi aici si ceva mjloace de locomotie pe masura lor, cu care sa se poata plimba prin incinta. Desi nu este o locatie foarte mare, zona de joaca a Oxygen Club se preteaza si petrecerilor pentru copii, care sunt extrem de reusite. Tarifele sunt de 15 lei de copil pentru trei ore, in timpul saptamanii, si 20 de lei de copil pentru trei ore, in weekend.

In timpul cat cei mici se bucura de petreceri dintre cele mai animate, parintii se pot relaxa la doar cativa metri distanta, la o cafea sau o masa delicioasa alaturi de prieteni sau pot petrece cateva ore de relaxare la biliard sau bowling, caci Oxygen Club este o locatie extrem de complexa.

Galerie Foto

  • Oxygen Club Sun Plaza sector 4
  • Oxygen Club Sun Plaza sector 4

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus