Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

L’Incontro Kids sector 3

0
L’Incontro Kids sector 3
L’Incontro Kids sector 3

Adresa: Strada Postavarul nr.2, sector 2

Telefon: 0732 113 702, 0767 241 745, 0740 388 468, 0314 378 243

Site: www.lincontro.ro/kids

L’ Incontro Kids functioneaza langa restaurantul L’Incontro Titan, in sectorul 2, pe Strada Postavarul nr.2. Locul este ideal atat pentru parintii care vor sa se bucure de liniste si intimitate in restaurantul destinat adultilor si opteaza sa-si lase copiii la locul de joaca, dar este de asemenea, o varianta ideala pentru petreceri organizate pentru copii.

Indemnul favorit al celor de la L’Incontro Kids este “Petrece cu Petrecareti voiosi la Petrecerile organizate in Petrecaretul L’Incontro Kids”! Asadar, fie ca ai vostri pitici vor sa fie zane, printese, printi, pirati sau orice alt personaj de basm sau de desen animat, aduceti-I la L’Incontro Kids si dorintele si fanteziile le vor fi indeplinite. Dincolo de lumea de basm, copiii vor avea parte si de experiente inedite, activitati noi, o lume a jucariilor din care nu lipsesc celebrul Thomas, jucariile Zu Zu Pets, teatrul de papusi si multe multe altele, mai mult sau mai putin familiare copiilor.

Locul de joaca este deschis de luni pana duminica, intre orele 11.00-22.30 si iarna intre 10.00 si 21.30. Preturile sunt cuprinse intre 6 si 10 lei pe ora (cu apa plata la cerere inclusa in pret), in functie de intervalul orar si de zi.

Pentru petreceri, pretul este de 50 ron de copil, si include meniu cu cateva variante la alegere, garnitura si salata, sucuri si tort. In plus, nu vor lipsi artificiile pentru tort, confetti, lumanarile pentru tort, sampania pentru copii si alte accesorii pentru petrecere de care cei mici vor fi cu adevarat incantati.

Exista si posibilitatea de a opta pentru meniuri si pentru adulti, daca faceti o petrecere ceva mai mare. Durata unei petreceri este de doua ore si jumatate.

Galerie Foto

  • L’Incontro Kids sector 3
  • L’Incontro Kids sector 3
  • L’Incontro Kids sector 3
  • L’Incontro Kids sector 3
  • L’Incontro Kids sector 3

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus