Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Kiddy Land sector 1

0
Kiddy Land sector 1
Kiddy Land sector 1

Adresa: Mendeleev ID, Nr: 8,Bucuresti, sector 1

Telefon : (021) 346.57.91,0726.720.559, 0726.720.208

Site:www.kiddyland.ro

 

O lume magica, cu multe jucarii, surprize, leagane si posibilitati de distractie pentru copii isi deschide portile la Kiddy Land, acum intr-o locatie noua, centrala, in sectorul 1, pe Mendeleev I.D. nr.8.

Kiddy Land se lauda ca fiind cel mai mare loc de joaca din Bucuresti. Odata ajunsi in lumea de basm de la Kiddy Land, cei mici vor avea parte de distractii de neuitat, cu tobogane, saltele, piscine cu mult adoratele bile, masinute, consola wii, un labirint pe doua niveluri si multe altele care Ie vor oferi o zi minunata.

Locul de joaca este urmarit de camere de luat vederi care pot oferi parintilor o perspectiva asupra activitatilor copiilor atunci atunci cand se relaxeaza la o cafea sau o masa alaturi de prieteni in zona de cafenea-restaurant de la Kiddy Land. Locatia este ideala atat pentru zile obisnute in care cei mici simt nevoia sa se distreze oriunde altundeva numai nu in parc, dar si pentru petreceri aniversare sau de alt tip.

Mai ales pentru petreceri, Kiddy Land s-a pregatit cu un arsenal intreg de momente speciale pentru copii de toate varstele  - de la face painting la clovni, magicieni, zane si printese, toate spre bucuria celor mici.

Tarif:

Luni-Vineri 11.00 – 21.00 25ron

Sambata-Duminica 10.00 – 22.00 30ron

Galerie Foto

  • Kiddy Land sector 1
  • Kiddy Land sector 1
  • Kiddy Land sector 1
  • Kiddy Land sector 1

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus