Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Funny Circus

0
Funny Circus
Circ, activitati sportive, atmosfera placuta, arta imbinata cu miscare si disciplina.Toate numai Funny Circus Party, locul unde copiii dumneavoastra pot creste armonios si in acelasi timp isi pot dezvolta veleitatile.

Un concept nou pentru activitatile pentru copii din Bucuresti, Funny Circus isi propune sa promoveze arta circului dar si sportul in randul copiilor.

Alaturi de un profesor atestat si foarte bine pregatit si cu o experienta considerabila de peste 10 ani, copiii vor putea sa invete sa jongleze, sa mearga pe sarma tinandu-si perfect echilibrul, sa manuiasca cercurile hoola hoop. Toate acestea intr-un mediu placut, in care sunt imbinate sportul si elementele artistice, spre deliciul celor mici. 


La curs pot participa copii incepand cu varsta de 2 ani, dar si adulti (chiar pana la varsta de 80 de ani). Indiferent de varsta acestora, pregatirea va fi in concordanta cu pregatirea si capacitatile specifice fiecarui segment de varsta.

Cat despre siguranta, la Funny Circus acesta este un concept de baza, iar copiii se vor bucura de o permanenta supraveghere din partea unui adult, un instructor cu experienta in lucrul cu copii de varste mici.


Daca doriti ca si juniorii vostri sa se initieze in arta circului si sa capete notiunile de baza, si in acelasi timp sa se dezvolte armonios intr-un mediu deopotriva sportiv si artistic, Funny Circus este alegerea perfecta. Cursurile se fac cu o frecventa de 4 sedinte pe luna, si costa 80 de lei pe luna.

Inscrierile se pot face la adresa de mail funnycircusparty@yahoo.ro sau la telefon 0762.655.290. In afara activitatilor de circ la Funny Circus mai gasiti si acrobatie si activitati artistice pentru copii, Hula Hoop Aerobic (cursuri pentru mame), Zumba pentru mame, Zumba Junior pentru copii si parinti.


Puteti alege sa mergeti la cursuri oricand in cadrul urmatorului program:
Marti: 17.30 – 18.30 
Miercuri 16.00 – 17.00
Joi  16.30 – 17.30 si 17.30 – 18.30
Vineri  16.00 – 17.00, 17.15 – 18.15, 18.30 – 19.30 
Sambata:14.30 – 15.30

Funny Circus Party
Adresa: Sos.Iancului nr.46
Tel: 0762.655.290
 Web: www.funnycircusparty.com

 

Localizare

Galerie Foto

  • Funny Circus
  • Funny Circus
  • Funny Circus
  • Funny Circus
  • Funny Circus
  • Funny Circus

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus