Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Teatrul Zurli

0
Teatrul Zurli
Teatrul Zurli

Adresa: Muzeul Taranului Roman: Intrarea monetariei - Sos.Kiseleff nr.3, sector1, Bucuresti

Puzzle Café: Calea Victoriei nr.155, bl. D1, tronson 6, parter, sector 1, Bucuresti

 

Telefon: 0728.295.872

Web: www.zurli.ro

 

Un teatru atipic, neconventional, teatrul Zurli este teatrul care atrage extrem de multi copii astazi, in spatii atipice. Teatrul Zurli ofera scene atipice, nu se desfasoara cu lumina stinsa si in general aduce in fata celor mici spectacole interactive, in care ei sunt implicati, li se cere parerea, li se cere sa se implice in joc si in joaca.

Primul spectacol pus in scena de care teatrul Zurli, a fost “Zana Maseluta”, in anul 2007, iar de atunci sute de alte spectacole au fost jucate in fata copiilor incantati de-a dreptul.

Spectacolele teatrului Zurli sunt extrem de familiare celor mici, de la gradinita, pentru ca trupa teatrului ajunge sa ii bucure pe copii chiar in salile de clasa sau in salile de festivitati, cu o frecventa destul de mare, aceasta fiind una dintre activitatile favorite ale copiilor de gradinita. 

Cei mici pot dansa si canta alaturi de actorii din spectacole, iar pentru ca cei mici sunt parte a scenariului, li se pun adesea intrebari si li se cere implicarea in spectacol. Ceea ce este nou si complet special chiar si pentru un teatru neconventional, este ca inainte de spectacol cei mici au parte si de un program de un sfert de ora de “incalzire” prin muzica si dans si multe alte activitati printre care si face painting, alaturi de animatorii Zurli.

Spectacolele se joaca la Muzeul Taranului Roman, mai precis la Clubul Taranului (unde cei mici au parte de scaune pictate si pernute comode) in zilele de duminica. Parintii au aici la dispozitie un bar si terasa unde pot socializa cat timp cei mici sunt purtati in lumea de poveste creata de Teatrul Zurli. Spectacolele se adreseaza in general copiilor cu varste intre 2 si 9 ani, iar pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru parinti.

O alta locatie de spectacol a teatrului Zurli este Puzzle Café, pentru spectacolele de sambata, iar pentru ca locatia este extrem de ofertanta ca meniu pentru cei mici, adesea parintii isi aduc copiii aici la micul dejun inainte de spectacol. Pretul biletului este tot de 10 lei pentru copii, si 15 lei pentru adulti. In ambele locatii spectacolele au loc de la orele 10.00 sau 12.00.

Galerie Foto

  • Teatrul Zurli
  • Teatrul Zurli
  • Teatrul Zurli

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus