Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Teatrul Tandarica

0
Teatrul Tandarica
Teatrul Tandarica

Adresa: Sala Lahovari: Strada Eremia Grigorescu nr. 24

Telefon: Agentia de bilete - 021 315.23.77

 Secretariat: 021 316.30.06

Web: www.teatrultandarica.ro

Unul dintre cele mai iubite tipuri de spectacole pentru copii de la cele mai mici varste si pana la copii mari este teatrul de papusi. Cei mici sunt familiarizati cu acest gen de spectacole inca din anii de gradinita, si alaturi de parinti descopera cu fiecare spectacol lumea minunata a marionetelor manuite de catre papusari spre deliciul micutilor.

Teatrul Tandarica fiinteaza in Bucuresti din anul 1945, o istorie indelungata care se apropie cu pasi repezi de varsta de 70 de ani. O perioada in care multe personalitati remarcabile si indragite in egala masura de copii si de adulti au insufletit personaje papusi in spectacole extrem de apreciate si adorate. De-a lungul timpului, teatrul Tandarica – unul de altfel foarte bine cotat la nivel mondial si lider pe segmentul teatrelor de marionete din Romania – a fost recompensat cu numeroase premii care au reprezentat o recunoastere si o apreciere a meritelor echipei care a pus in scena adevarate capodopere. Atat in competitii nationale cat si internationale, teatrul Tandarica a primit Premiul National pentru teatrul de papusi, Premiul pentru originalitate, Premiul pentru interferenta culturala in arta scenica, Marele Premiu la festivalurile de la Tolosa, Praga, Botosani, Galati, etc.

In 2004, Sala Lahovari a fost complet renovata, iar din anul 2008 Teatrul de Papusi si Marionete Tandarica a devenit Teatrul de Animatie Tandarica.

In luna ianuarie 2014, Teatrul Tandarica  ii asteapta pe cei mici dar si pe cei mari cu spectacole dintre cele mai renumite si iubite de copii, printre care Alba ca zapada, Mica Sirena, Scufita Rosie, Frumoasa din padurea adormita, Croitorasul cel viteaz, Pacala, Fata babei si fata mosneagului, Cei trei purcelusi, Punguta cu doi bani si Motanul incaltat. Spectacolele au loc sambata si duminica de la ora 10.00, 11.00 si 12.00 si de luni pana vineri de la ora 10.00. Programul complet poate fi consultat pe pagina de web a Teatrului de Animatie Tandarica.

Localizare

Galerie Foto

  • Teatrul Tandarica
  • Teatrul Tandarica

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus