Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Teatrul Excelsior

0
Teatrul Excelsior
Teatrul Excelsior

Adresa: Strada Academiei nr. 28, sector 1, Bucuresti

Telefon: 021 315.97.36

Web: www.teatrul-excelsior.ro

 

Un teatru relativ nou in Bucuresti, aparut in peisajul cultural imediat dupa Revolutia din 1989 si aducand cu sine un suflu nou,Teatrul Excelsior este supranumit astazi teatrul tuturor copiilor. Desi initial nu au avut un sediu si organizau spectacole prin sali imprumutate, din 1996 locul unde toti copiii au trait bucurii si au plecat acasa cu zambetul pe buze dupa spectacole cu adevarat magice a fost Strada Academiei nr.28, unde astazi Teatrul Excelsior se mandreste cu un sediu nou, proaspat renovat, in care echipa asteapta copiii spre a pasi impreuna intr-o lume de veselie, distractie interactiva, muzica si culoare.

Printre membrii fondatori ai teatrului s-au aflat atat de iubitii Ion Lucian, Daniela Anencov si Victor Radovici, Genoveva Presa si Aurel Mitran, Paula Sorescu Lucian, Vasile Menzel si Gabriela Blebea, iar astazi echipa este animata de un suflu nou, de artisti tineri care aduc in continuare zambete pe chipurile micutilor care se aseaza plini de interes in sala de spectacol. Fac parte din echipa teatrului actorii Paula Sorescu-Lucian, Vasile Menzel, Annemary Ziegler, Silvana Ionescu, Robert Radoveanu, Mihaela Coveseanu, Ciprian Cojenel, Cosmina Dobrota, Cristian Nicolaie si Marian Radulescu. Din repertoriul trupei fac parte opere extrem de valoroase din dramaturgia romaneasca si international, iar prncipiul dupa care se ghideaza intreaga echipa in mntarea spectacolelor este: “Spectacolele trebuie sa fie concepute ca pentru publicul adult... numai ca mai bine!”

Pentru toti cei care vor sa se bucure de spectacolele teatrului Excelsior, casa de bilete este deschisa de marti pana vineri intre orele 9.30 si 17.30 si duminica intre orele 10.00 si 13.00, dar si seara inainte de spectacol. In ianuarie,Teatrul Excelsior isi asteapta micii spectatori cu spectacolele: Hainele cele noi ale printului, Mica sirena, Vrajitorul din Oz, Maria sa magarul,  Zana zorilor, Nemaipomenitele aventuri ale lui Nills, Frumoasa si bestia. Programul complet se afla pe pagina de web a teatrului Excelsior.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus