Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Globus Circ&Variete

0
Globus Circ&Variete
Globus Circ&Variete

Adresa: Aleea Circului nr.15, sector 2, Bucuresti

Tel: 210.51.52, info line:  0740GLOBUS

Web: www.circulglobus.ro

 

Universul copilariei este marcat de povesti frumoase, de zane si printi, dar si de mirajul magiei, de veselia clovnilor, de incantatoarele si mereu interesantele animale. De aceea, copiii nostri adora circul. De aceea, copiii nostri ar sta ore intregi privind la jonglerii, la iepurasi care ies din palarii si ar privi cu sufletul la gura la dresurile cu animale pe care nu le vad decat la circ.

Si ce circ mai potrivit pentru a deschide copiilor lumea minunata a varietatilor decat legendarul Circ Globus? Odinioara Circul de Stat, Circul Globus isi asteapta spectatorii mici si mari sub uriasa cupola, cu numere speciale si momente magice.

Cea mai noua productie a Circului Globus este "Zana Oglinjoara", un spectacol de poveste, cu zane spiridusi si personaje magice care evolueaza in numere de jonglerie, un numar aerian de lire si par si triplu trapez.

Fireste, show-ul este presarat si cu momente de dresura de lei, dresura camile, cai si camile mixt dar si un numar de acrobatie pe cai. Spectacolul se joaca sambata, de la ora 15.00, si duminica, de la 18.30. Biletele costa intre 38,50 si 77 de RON, in functie de amplasare.

Circul de stat se nastea in anul 1954 prin achizitionarea de catre stat a circului Krateyl, si sapte ani mai traziu, in 1961, avea sa apara si cladirea in care urmau a fi jucate spectacolele de circ, cea pe care cu totiii o stim astazi. La acea vreme cladirea Circului de Stat din Bucuresti era printre cele mai mari din Europa si avea sa fie locul copilariei si maturitatii adevaratei arte a circului in tara noastra.

Acrobatii, iluzionistii si dresorii romani au facut valva in Europa anilor 1960-1970 cand turneele Circului de Stat din Bucuresti au fost tot mai multe. Weekend de weekend spectacolele Circului de Stat au atras generatii intregi de copii, adolescenti si adulti si continua sa o faca, insa sub titulatura de Circul Globus.

Circul romanesc de astazi este unul modern, cu o trupa tanara si numere actuale, datorita bunei managerieri de care are parte prin mana Brandusei Novac, aflata din anul 1997 la conducerea circului.

Galerie Foto

  • Globus Circ&Variete
  • Globus Circ&Variete
  • Globus Circ&Variete
  • Globus Circ&Variete

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus