Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Tommy Hilfiger Kids, în București Mall Vitan

0
Tommy Hilfiger Kids, în București Mall Vitan
Sfârșitul lunii august aduce în București Mall Vitan, primul centru comercial modern din România, o nouă personalitate în materie de modă pentru copii: un nou magazin Tommy Hilfiger Kids.

Cu o suprafață de 68 mp, magazinul modern și elegant situat la parter își invită clienţii să descopere universul clasic și ludic al hăinuțelor pentru copii, oferind un suflu tânăr și un strop de culoare vestimentației pentru micuți, de la nou-născuți până la vârsta de 16 ani. 

Noua locație Tommy Hilfiger pentru copii pune accent pe clasicul American, evidențiat prin noua colecție în culori îndrăzneţe şi texturi bogate - toate inspirate de entuziasmul celor mici. Frumusețea designului și calitatea ridicată reprezintă caracteristicile esențiale ale tuturor liniilor de îmbrăcăminte aflate sub semnătura Tommy Hilfiger.

Celebrând esența stilului clasic american, Tommy Hilfiger este una dintre mărcile premium din moda internațională. Brandul este prezent pe piaţa românească de aproape 20 de ani, în Bucureşti și în marile oraşe ale ţării. 


Galerie Foto

  • Tommy Hilfiger Kids, în București Mall Vitan
  • Tommy Hilfiger Kids, în București Mall Vitan
  • Tommy Hilfiger Kids, în București Mall Vitan

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus