Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Lego – Promenada Mall

0
Lego – Promenada Mall
Lego – Promenada Mall

Adresa: Str. Calea Floreasca  nr.246 B, sector 1, Bucuresti. Promenada Mall.

 

Odata cu deschiderea celui mai recent mall din Capitala, Promenada Mall, bucurestenii se pot bucura de primul magazin Lego din Bucuresti, si de fapt, din Romania. Magazinul este destinat atat copiilor de la cele mai mici varste, cat si adultilor, pentru ca magazinul cuprinde 467 de seturi de constructive, din toate gamele celebre ale brandului Lego.

Nu lipsesc Lego City, Lego Chima, Lego Star Wars, Hero  Factory, dar si mai complexele seturi Architecture. In plus, in magazin vor mai putea fi gasite solutii de organizare a spatiului sau accesorii de birou, dar si obiecte Lego personalizate. In plus, centrul de interes al magazinului bucurestean vor fi mozaicurile cu Ateneul din Bucuresti sau cu castelul Bran, doua cladiri in constructia carora vizitatorii magazinului se pot implica.

Nu este singura zona de joaca a magazinului, iar cei mici vor fi fascinati sa patrunda in universul Lego, care ii asteapta aici si cu siguranta va fi greu sa ii dezlipiti de minunile pe care le vor descoperi.

Magazinul este deschis de partenerul Lego in Romania, Brick Depot. In plus, Brick Depot ofera pasionatilor de Lego sansa de a studia oferta si chiar de a cumpara online produsele mult visate din magazinul Lego online, disponibil la www.brickdepot.ro si tot aici pot gasi noutati actualizate continuu despre universul Lego in Romania.

Galerie Foto

  • Lego – Promenada Mall
  • Lego – Promenada Mall

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus