Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Restaurantul Phill

0
Restaurantul Phill
Restaurantul Phill

Adresa: Drumul Potcoavei, nr. 120, Pipera

Telefon: 0743.172.017, 0743.172.003

Site: www.phill.ro

 

Phill este amplasat in zona Baneasa-Pipera, pe Drumul Potcoavei, la nr. 120. Marele sau atu este ca dincolo de a oferi un meniu extrem de variat intr-o ambianta speciala, vine in plus si cu un loc de joaca special amenajat pentru copiii clientilor. Restaurantul si locul de joaca sunt organizate pe o structura parter si etaj, ceea ce face ca spatiul sa fie din belsug.

Locatia a fost initial gandita ca gradinita si loc de entertainment pentru cei mici si abia apoi a capatat si valenta de restaurant, devenind astfel nu numai un loc extraordinar de joaca pentru copii ci si un loc de socializare pentru parinti. Posibilitatile de joaca ale celor mici sunt duble, pentru ca locatia dispune de doua zone de joaca: la parter, in doua incaperi separate de restaurant, ei se pot bucura de bile, face painting, mese pentru colorat, consola wii, si multe altele; la etaj, in zona de restaurant, cei mici au o zona de activitati unde pot fi mai aproape de parinti. In plus, in restaurant exista si sisteme de supraveghere pentru ca parintii sa isi poata vedea copiii in orice moment.

Cat despre partea de meniu, acesta este unul international, foarte variat, astfel ca pot fi gasite lesne variante ideale pentru copii, chiar si cu varste mici.

Localizare

Galerie Foto

  • Restaurantul Phill
  • Restaurantul Phill
  • Restaurantul Phill
  • Restaurantul Phill

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus