Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Restaurantul Ikea

0
Restaurantul Ikea
Restaurantul Ikea

Adresa: Sos. Bucuresti Ploiesti Nr. 42A, Sector 1, Bucuresti

Tel: Fix: 021 407 IKEA (021-407.45.32), Mobil: 0746 MYIKEA (0746.69.45.32)

Web: www.ikea.ro

 

Unul dintre cele mai kid friendly locuri din Bucuresti este magazinul Ikea si cu precadere retaurantul de la etajul 1 al magazinului. Daca inca de la intrarea in uriasul magazin Ikea cei mici simt grija si atentia speciala pentru ei, de la locul de joaca la jocurile din magazin, de la carucioarele cu scaun pentru bebelusi la toaletele pentru bebelusi si locurile de alaptat, zona de restaurant a magazinului este cea de care nu numai cei mici ci si parintii vor fi extrem de incantati.

E drept ca nu exista un loc de joaca special amenajat in incinta restaurantului, dar daca nu este ora mesei pentru copii si parintii vor sa se bucure de o masa impreuna fara sa alerge dupa copii printre mese, ii pot lasa pe cei mici la locul de joaca de la parterul magazinului unde vor beneficia de ingrijire si conditii foarte safe.

Daca nu e optiune viabila, fie pentru ca celui mic i-a expirat deja timpul la locul de joaca fie pentru ca nu are varsta necesara inca, in incinta restaurantului este amenajat un soi de tarc unde cei mici se pot juca chiar in timp ce mananca. Ideea este excelenta mai ales pentru nazdravanii tentati sa lase balta mancarea pentru cateva minute de joaca.

Din meniul restaurantului Ikea fac parte si meniuri pentru copio (fie chiftelute cu cartofi prajiti si suc organic, fie nuggets de peste cu cartofi prajiti si suc organic) ca si meniuri Family, dar si – o noutate absoluta pe piata din Romania – meniuri speciale organice pentru bebelusi pana in 12 luni, pe care mai nou am vazut ca le ofera gratuit.

Daca nu va convin meniurile de la Ikea si va doriti sa hraniti copilul cu mancare pregatita de dumneavoastra nu e nicio suparare, iar Ikea pune la dispozitie si dispozitive pentru incalzirea mancarii. De asemenea, nu lipsesc bavetele si scaunele inalte pentru masa, totul gandit astfel incat sa usureze cat de mult cu putinta experienta familiilor cu copii care vin la Ikea. 

Galerie Foto

  • Restaurantul Ikea
  • Restaurantul Ikea
  • Restaurantul Ikea

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus