Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Crayon Club

5
Crayon Club
Crayon Club

Adresa: Intrarea Mieilor nr.17-21, sector 2

Tel: 0732.754.051

Web: https://exlsimona.wix.com/crayon-club

Nu ne-am hotarat inca daca este  loc de joaca cu cafenea pentru parinti, sau daca este o cafenea gandita in asa fel incat si cei mici sa aiba parte de o zona numai a lor cat timp parintii isi savureaza cafeaua sau ceaiul la o discutie. Cert este ca la Crayon Club atat cei mici cat si parintii sunt intotdeauna bineveniti, iar zona de joaca, ca si evenimentele destinate copiilor, care au devenit deja o obisnuinta, sunt mai mult decat incitante.

 

Crayon Club are o zona de joaca in interior, pentru sezonul rece, insa adevarata atractie a locului este zona de joaca de afara, extrem de colorata si de atragatoare pentru cei mici, care se pot juca in voie, cat timp parintii se relaxeaza la terasa sau intr-un hamac, printre pomi fructiferi, mult verde si miros de iasomie proaspata.

 

Zonele de joaca atat in interior cat si in exterior sunt deosebit de primitoare, vesele si colorate, exact asa cum isi doresc cei mici. In plus, in locatie exista si toalete special concepute pentru copii, pe masura lor, decorate si ele la fel de colorat.

 

La Crayon va puteti bucura de o dupa amiaza obisnuita sau de o zi de weekend, dar in egala masura puteti organiza aici petreceri private. De asemenea, nu trebuie sa ratati evenimentele speciale organizate la Crayon Club, spectacolele de teatru pentru copii, atelierele, la fel cum nu trebuie sa ratati nici programele pentru parinti, bebelusi sau femei insarcinate.

 

Crayon Club este deschis lunea de la ora 16.00 la 20.00, de marti pana vineri intre 10.00 si 20.00, iar sambata si duminica intre orele 10.00 si 22.00. Pentru rezervari si organizari de petreceri, mai multe detalii la numerele de telefon de mai sus.

Galerie Foto

  • Crayon Club
  • Crayon Club
  • Crayon Club
  • Crayon Club
  • Crayon Club
  • Crayon Club

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus