Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Chez Marie Garden

0
Chez Marie Garden
Chez Marie Garden

Adresa: Str. General H.M. Berthelot nt.44, Bucuresti

Telefon: 031.427.87.76, 0371.171.212

Web: www.chezmarie.ro

O locatie eleganta si sofisticata pentru dupa amieze si seri minunate de vara, dar nu numai. E drept ca pentru parintii care ies in oras impreuna cu copiii este o locatie ideala pentru vara, pentru ca Chez Marie se lauda cu unul dintre cele mai atractive locuri de joaca outdoor pentru copii. Cel putin cand vine vorba despre restaurante cu loc de joaca pentru piticii din dotarea clientilor, ceea ce e cam rar de gasit in aglomerata noastra capitala.

Locul de joaca este de fapt curtea din spatele restaurantului, transformata intr-un adevarat parc de distractii si amenajata cu grija si gust, fara sa mai punem la socoteala ca este si o amenajarea foarte sigura. Semn ca fie cei care au restaurantul sunt la randul lor parinti si stiu ce si-ar dori si de ce ar avea nevoie cei mici, fie ca au lucrat cu un designer priceput.

Panourile de gard care imprejmuiesc locul sunt acoperite cu imagini ale eroilor copiilor, din ranulcarora nu lipsesc super-eroi ca Superman, Mickey siMinnie Mouse, Scooby Doo, Strumfii, Alba ca zapada, si altii la fel de iubiti de copii. In curte subt cateva jucariipentru copii,printre care si tobogane, desi pentru varste mici, iar parintii por sta chiar alaturide copii, caci incurte sunt si doua mese cu scaune din ratan.

Locul este ideal, deopotriva si pentru organizarea unor evenimente mai putin formale, cum ar fi petreceri aniversare, poate chiar un botez mai restrans si mai putin traditional, unde tot ce se doreste este relaxare si distractie pentru copii.

Meniul este excelent si cuprinde atat delicatese din bucataria internationala cat si mancare traditionala romaneasca. Si mai ales multe variante din care sa alegi pentru cei mici. Totul proaspat, totul bine gatit.

 

Galerie Foto

  • Chez Marie Garden
  • Chez Marie Garden
  • Chez Marie Garden
  • Chez Marie Garden

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus