Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Aquarium Herastrau – Reef Aquarium

0
Aquarium Herastrau – Reef Aquarium
Parcul Herastrau, una dintre destinatiile bucurestene cele mai indragite de catre copii, ii asteapta pe acestia si cu o expozitie inedita.

Reef Aquarium este o expozitie acvaristica deosebit de interesanta din care fac parte peste 300 de specii de pesti, 100 de specii de corali si nevertebrate si peste 100 de specii de plante acvatice.

Expozitia este impartita in doua pavilioane: unul destinat acvariilor marine si de recif, iar cel de-al doilea destinat florei si faunei de apa dulce.

Interesant deopotriva pentru adulti si pentru copii, Aquariumul din Herastrau le va atrage in mod deosebit atentia celor mici cu cateva specii de rechini, caluti de mare, pesti clowni, vestitii pesti piranha sau pisica de amazon, dar si multe alte specii foarte atractive.

Conditiile in care traiesc speciile expuse sunt dintre cele mai bune si mai ales cat mai apropiate de mediul lor natural de viata, Reef Aquarium fiind dotat cu tehnologie si instalatii dintre cele mai moderne.

In plus, daca juniorii sunt atrasi de anumite specii de pesti si isi doresc sa aiba acasa propriul lor acvariu cu astfel de exemplare, la Reef Aquarium exista si posibilitatea de a cumpara, la fel ca si de pe magazinul virtual de pesti, disponibil la www.reef.ro/magazin-online. Veti gasi aici  animale marine, pesti marini, plante de acvariu dar si produse pentru acvaristica. 


Expozitia de acvaristica este deschisa de luni pana duminica intre orele 10.00 si 18.00, iar pentru grupurile organizate din scoli sau gradinite este nevoie de o programare prealabila, la numarul de telefon 0730.999.671. 

Reef Aquarium Herastrau

Adresa: Parcul Herastrau – Intrarea Charles de Gaulle

Tel: 0730.999.671

Web: www.reef.ro

 

Localizare

Galerie Foto

  • Aquarium Herastrau – Reef Aquarium
  • Aquarium Herastrau – Reef Aquarium
  • Aquarium Herastrau – Reef Aquarium
  • Aquarium Herastrau – Reef Aquarium

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus