Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Zumba Junior pentru copii si parinti
  • Zumba Junior pentru copii si parinti
  • Zumba Junior pentru copii si parinti

Zumba Junior pentru copii si parinti

Coordonare. Creativitate. Disciplina. Memorie. Si in plus miscare si distractie cat cuprinde. Asta este ceea ce ofera copiilor, dar si parintilor, cursurile de Zumba Jr. Dance orgnizate de Funny Circus Party. Copiii cu varste intre 5 si 15 ani sunt asteptati in fiecare saptamana la aceste cursuri speciale, unde ei vor invata pasi de dans pe diferite stiluri de muzica.

Nu este nimic prea complicat si nimic prea solicitant, iar stilurile de dans sunt adecvate varstei celor mici, la fel si sala in care se tin antrenamentele. Un plus pentru prichindeii care nu au curaj sa vina singuri sau care vor sa isi petreaca o perioada cat mai mare de timp facand o activitate preferata alaturi de unul dintre parinti, exista si cursuri de Zumba Jr. pentru copii si parintii.

Cursurile au loc in fiecare saptamana miercurea de la ora 17.15 si sambata, de la ora 17.00. Pretul este de 50 de lei pe luna pentru 4 sedinte, sau 80 de lei pe luna pentru 8 sedinte. Dar surpriza celor de la Funny Circus este ca primul curs este gratuit!

Pentru pachetul Zumba parinte plus copil, pretul este de 100 de lei pe luna pentru 4 sedinte. Cei interesati se pot inscrie la adresa de mail funnycircusparty@yahoo.ro sau la telefon 0762.655.290. Cursurile se tin la sediul Funny Circus Party, pe Sos. Iancului nr.46 (Incinta Metalurgica, et.2).

Funny Circus nu este doar un loc de joaca pentru copii, asa cum nu este doar o sala de sport. Funny Circus este ceea ce copii vor adora: o scoala de circ si sport pentru cei mici dar si pentru parinti, unde acestia se vor putea bucura de cursuri de acrobatie si activitati sportive (pentru copii), Hula Hoop aerobic si Zumba fitness (pentru mame) si cursuri de Zumba junior pentru copii si pentru mame. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus