Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Weekend in familie @ MOMO
  • Weekend in familie @ MOMO

„Lumea lui Momo” va invita pe 11 octombrie, de la ora 11.30, la un atelier de creatie florala, unde cei mici vor planta bulbi pentru primavara si vor picta ghivece din lut ars. Cursul este conceput pentru copii si parinti laolata fara varsta sau pricepere sise recomanda juniorilor intre 4-10 ani. Cea care va coordona atelierul este Oana Bernecher.

Cum creste floarea in pamant? De unde vine ea? Si cat sunt de mari radacinile ei? Are mai multe? Cata apa are nevoie? Dar soare? Dar chiar toate florile sunt colorate si au miros? 

Copiii iubesc natura, adora florile, si sunt curiosi nevoie mare cand vine vorba despre cum se naste viata si creste mai departe.

Sambata aceasta ne vom picta ghiveciul din lut ars si apoi vom planta cate un bulb pe care il vom ingriji si iubi pana la primavara Vom lua vasul acasa sa-l asezam la fereastra. Iar Oana, mesterul florilor, ne va invata cum se ingrijesc si se cresc florile. 

Parintii vor (re)gasi copilul din ei, vor explora taramuri noi, vor participa la activitati menite sa contribuie la dezvoltarea unor relatii armonioase cu copiii lor. 


Detalii organizatorice 

Durata atelier: 60 minute 

Locuri disponibile: 8 

Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate parinte/bunic). 

10% reducere pentru frati! 

Inscriere: doar prin e-mail la lumealuimomo@gmail.com, mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. va multumim! Detalii la telefon: 0723.565.113

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus