Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Weekend de teatru: “Motanul incaltat” la Teatrul Zurli
  • Weekend de teatru: “Motanul incaltat” la Teatrul Zurli
  • Weekend de teatru: “Motanul incaltat” la Teatrul Zurli

Weekend de teatru: “Motanul incaltat” la Teatrul Zurli

Celebri pentru spectacolele lor extrem de indragite de copii, trupa teatrului Zurli ii asteapta si in acest weekend pe copii la teatru, de data aceasta cu spectacolul “Motanul incaltat”.

Piesa se joaca sambata, 8 februarie, de la ora 10.30 si de la ora 12.00 la Puzzle Cafe din Calea Victoriei nr.155, una dintre cele doua locatii cu care Teatrul Zurli si-a obisnuit spectatorii mici si mari. De asemenea, duminica, 9 februarie, de la ora 10.00 si 12.30 cei mici sunt asteptati si in locatia de la Clubul Taranului Roman, pentru alte doua reprezentatii cu acelasi spectacol.

“Motanul incaltat” in versiunea Teatrului Zurli este povestea mezinului rasfatat al unei familii, care primeste mostenire un motan care se dovedeste a fi talismanul norocos al baiatului. El va fi ghidul acestuia prin viata si il va invata tot ce trebuie sa faca pentru a ajunge conte.

Copiii care vor participa la spectacol – de altfel unul interactiv, asa cum ne-a obisnuit deja trupa Teatrului Zurli – il vor invata pe baiat, alaturi de motan, cum sa manance corect, cum sa danseze si cum sa cante. Nu vor lipsi din spectacol muzica antrenanta, dansul si veselia la cote maxime. De asemenea, nu vor lipsi mult-asteptatele momente de antren dinaintea spectacolului, care fac deliciul copiilor, dar si al parintilor.

Rezervarile se pot face la numerele de telefon 0728. 295. 872 sau 0728.295.810, dar si la adresa de e-mail contact@zurli.ro. Biletele costa 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus